סדנאות קולינריות

סדנאות אפייה וקונדיטוריה

דן גורמה, המרכז הישראלי הגבוה לאומנות הבישול מקיים מסלול ללימודי קונדיטוריה הכולל קורס קונדיטוריה וסדנאות אפייה המותאמים למטרות הלמידה ולשעות אותן יכול התלמיד להקדיש למטרה זו. סדנאות הקונדיטוריה וקורסי האפייה מתקיימים במסגרת לימודי ערב.

מורי הקורסים הם שף קונדיטורים בכירים, בעלי ותק וניסיון רב בעבודה במלונות וקונדיטוריות יוקרתיות ובהוראה והדרכה.  ניתן לבחור באחד ממסלולי לימוד קונדיטוריה המתאימים לצרכיך ולהתאים את עצמך לקורס קונדיטוריה או לסדנת אפייה בו את/ה מוצא/ת עניין.

מקרונים/שף קונדיטור אורגד רואש

סדנת בוטיק להכנת מקרונים מושלמים כמו בקונדיטוריות המשובחות בפריז, צעד אחר צעד, עם עמדת עבודה אישית לכל משתתף/ת.

אפייה ללא גלוטן עם תמי/תמי בן דוד

2 מפגשים עם תמי בן דוד מרתקים וטעימים ללא גלוטן. כל הטיפים, הטכניקות, חומרי הגלם והשיטות להכנת בצקים אווריריים, פריכים ומענגים.

אמנות הפטיסרי/נבחרת השפים

15 מפגשים של לימוד מעשי ליסודות הפטיסרי הצרפתי, בשילוב טכניקות עבודה מתקדמות

המיטב של אפרת/שף-קונדיטורית אפרת ליבפרוינד

3 מפגשים עם הסודות ומתכונים המנצחים של אפרת ליבפרוינד.

שוקולד עם אורגד/שוקולטייר אורגד רואש

סדנה בת 2 מפגשים במהלכן נתמקד בעולם השוקולד והקקאו, ונכין מגוון פרלינים בטכניקות, טעמים ומילויים מפתיעים

לחמי מחמצת למשפרי סגנון/סער מור

סדנה חדשה וייחודית לאופות ואופים שרוצים לשפר את הידע ויכולות האפייה שלהם

קונדיטוריה למהדרין/שף-קונדיטורית אפרת ליבפרוינד

10 מפגשים עם אפרת ליבפרוינד, אורגד רואש וסגל המורים, לשיפור הידע ויכולות האפיה הביתיית. קורס מעשי ללימוד קונדיטוריה בכשרות מהדרין,

׳על הלחם לבדו׳/סער מור

כל מה שרציתם לדעת על אפייה ביתית, לחמי שאור ומחמצת