סדנאות קולינריות

2021 השף הצעיר קונדיטוריה למתקדמים

אחרי 5 ימים של קונדיטוריה קלאסית צרפתית והכרה של חומרי הגלם השונים, הגיע הזמן לשלב הבא! פטיסרי מתקדם בו לומדים את הטכינקות המתקדמות ביותר בעולם הקינוחים - פטיפורים וקינוחים קטנים, בארים וחטיפי שוקולד מטורפים, פיסול בבצק סוכר, קינוחי כוסות וביקור בקונדטוריה "ניו יורקית" קלאסית.

הקורסים נערכים במתכונת Hands -ON עם חומרי גלם האיכותיים ביותר, כיתות מאובזרות בציוד המתקדם והמקצועי של אורט דן גורמה.

 

ימים א'-ה' 8:30-14:00, מאפה ושוקו בבוקר וארוחת צהריים קלה בכל יום!

לנרשמים לשבוע 1: 1,650 ש"ח 

לנרשמים לשבועיים: 2,850 ש"ח במקום 3,300 ש"ח 

גילאים: 9 ומעלה

 

 

  • אודות הסדנה
  • צוות הקונדיטורים

ממלכת הכוסות

טירמיסו מודרני

קרמה שוקולד אליזה, קרמבלד מלוח, גנאש מוקצף

קציפת פירות טרופיים, קומפוט אננס פסיפלורה, ענני מרנג

 

עולם הממתקים

 מרמלדת פירות כמו פעם

ענני מרשמלו בטעמים

באונטי

בנניות

 

בין נצרת לעכו 

כנאפה גבינת עיזים ופיסטוק

לילות ביירות

עטייף גבינה ואגוזים

אצבעות פילו בתפוחים ודבש אקליפטוס 

 

פנטזיית הפטיפורים

פטיפור BLACK FOREST

אופרה וינאית

נואזט נואר 

 

לחם- לחם

חלות של ויז'ניץ

פיסל שוקולד ולרונה

פוגאס זיתים מצומקים

 

 

צוות הקונדיטורים באורט דן גורמה בנוי מטובי המורים בארץ המכשירים בכל שנה מאות תלמידים, כל קונדיטור מעביר נושאי לימוד בו הוא מתמחה, בין צוות המורים:

חי לוי

חי לוי למד במשך שנים רבות את תחום הלחם והאפיה, בין היתר השתלם אצל השף Julien l'hermite, היה מנהל מחלקת לחם ב"לחמנינה", אופה ב"לחם של תומר", הקים את "בר-יוש", בשוק האיכרים ולאחורנה הקים את מאפיית "crudo" בבודפשט, הונגריה.

ה"אני מאמין שלי" -  לאורך כל שנותי ובתפקידים מגוונים בעולם הקולינריה, היה לי את הצורך לחלוק את הידע שלי עם אנשים שונים, לימים זה הפך להדרכה. אם חשבתי שהדרכה היא אהבה שלי, אז היא הפכה לאובססיה. וכיום הגאווה הגדולה ביותר שלי היא להוביל סטודנטים מעבר למקום שהם האמינו כי ביכולתם להגיע.

רוצים לשמוע עוד? השאירו לנו פרטים ונחזור אליכם

או חייגו אלינו לטלפון : 1-700-502-999

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר

סדנאות נוספות שיעניינו אותך

הצג מפה