סדנאות קולינריות

אמנות הפטיסרי חדש!

8 מפגשים של לימוד מעשי ליסודות הפטיסרי הצרפתי, בשילוב טכניקות עבודה מתקדמות, בהדרכת נבחרת השף-קונדיטורים המובילה בישראל • מסלול לימודים מגוון כולל קונדיטוריה, אפייה וקינוחים עם עמדת עבודה אישית לכל משתתף/ת • 40 שעות אקדמיות

  • נושאי הלימוד

הקורס מתאים במיוחד לקהל חובבים ומרחיב בנושא טכניקות הכנה ושיטות עבודה מתקדמות בעולם הקונדיטוריה.

 

טארטים- לימון, לוז ושוקולד 100%

בצק רבוך- מסקרפונה שוקולד לבן, פארי ברס פרלינה ואגוזים מקורמלים

שמרים- קוגלהוף צימוקים ברום, קראנץ' שמרים עשיר, בריוש

לחם-לחמי מחמצת זייתי קלמטה, בגאט, צ'פאטה

שוקולד- טראפלס פקאן פרלינה, פרלין שוקולד לבן לימוני, פרלין שוקולד קרמליה

עוגות בוטיק- 100% שוקולד, פטל ושוקולד לבן

פטיפורים וקינוחים קטנים - פטל קקאו, כדור רושר

מקרונים- מקרונים בשיטה האיטלקית במילויים שונים - מסקרפונה שוקולד לבן, קפה, חמאת בוטנים ושלל טעמים

רוצים לשמוע עוד? השאירו לנו פרטים ונחזור אליכם

או חייגו אלינו לטלפון : 1-700-502-999

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר

סדנאות נוספות שיעניינו אותך

הצג מפה