סדנאות קולינריות

אפייה ללא גלוטן עם אורן זילברשטיין

2 מפגשים עם אורן זילברשטיין מומחה לאפייה ללא גלוטן, כל הטיפים, הטכניקות, חומרי הגלם והשיטות להכנת בצקים אווריריים, פריכים ומענגים, מלוחים ומתוקים.

  • נושאי הלימוד
  • אורן זילברשטיין

הקורס מיועד גם למי שאין לו כל ידע בסיסי באפייה ללא גלוטן או באפייה בכלל. מלבד התכנים הרלוונטיים לביצוע המתכונים המועברים בקורס, מוקנה גם ידע והבנה כללית בנושאי קונדיטוריה, חומרי גלם ואפייה בכלל.

 

מפגש 1: לחמים, פיצות ועוד
בחלק הראשון של המפגש יוקנה מעט ידע תיאורטי אודות עבודה עם קמח ללא גלוטן, לאחר מכן ניגש להכנת המתכונים:

 לחם כפרי, חלות ולחמניות, פיצות ופיתות 


מפגש 2: בצק פריך ובחושות
קיש לורן, עוגיות בריאות, באבקה (עוגת שמרים) שוקולד, בראוניז ועוגת שוקולד נמסיס

 

 

אורן זילברשטיין - שף קונדיטור.

דור שלישי של שפים וקונדיטורים, חי ונושם קונדיטוריה, ללא קיצורי דרך, ללא פשרות.

את ניסיונו הרב רכש בניהול הקונדיטוריה המשפחתית, קייטרינג "מזל טלה", לאחר מכן

המשיך לתחום המסעדות, ובהמשך שף קונדיטור של מלון ריץ קרלטון בהרצליה וכיום שף קונדיטור ראשי של מלון דן קיסריה ריזורט.

בנוסף מעביר סדנאות אפייה ובישול.

רוצים לשמוע עוד?

השאירו לנו פרטים ונחזור אליכם 1-700-502-999

או חייגו אלינו לטלפון : 1-700-502-999

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר

הצג מפה

הצטרפו למועדון החברים שלנו

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר