סדנאות קולינריות

מאפי שמרים ומאפי בוקר עם אורן זילברשטיין

מאפי בוקר עם ניחוח צרפתי לימוד מעמיק של הכנת בצקי שמרים לסוגייהם, מליות מיוחדות, קרם פטיסייר ופירות.

אורן זילברשטיין קונדיטור ואופה מהשורה הראשונה מלמד את הטכניקות לבצק מושלם.

  • נושאי הלימוד
  • אורן זילברשטיין

סדנת מאפי שמרים

 

בסדנא זו נלמד שלבי הכנת בצק קרואסון, ומספר מוצרים ממנו:

 1.קרואסון צרפתי קלאסי.

 2 פאן שוקולד- בצק קרואסון במילוי אצבעות שוקולד מריר.

 3.מאפה דנייש פתוח במילוי קרם פאטיסייר ופירות העונה

 4.קרואפין (מאפיין מבצק קרואסון) פאטיסייר וריבת פירות יער.

 5.קווין אמאן קלאסי - מאפה מבצק קרואסון עם סוכר מקורמל.

אורן זילברשטיין - שף קונדיטור.

דור שלישי של שפים וקונדיטורים, חי ונושם קונדיטוריה, ללא קיצורי דרך, ללא פשרות.

את ניסיונו הרב רכש בניהול הקונדיטוריה המשפחתית, קייטרינג "מזל טלה", לאחר מכן

המשיך לתחום המסעדות, ובהמשך שף קונדיטור של מלון ריץ קרלטון בהרצליה וכיום שף קונדיטור ראשי של מלון דן קיסריה ריזורט.

בנוסף מעביר סדנאות אפייה ובישול.

רוצים לשמוע עוד?

השאירו לנו פרטים ונחזור אליכם 1-700-502-999

או חייגו אלינו לטלפון : 1-700-502-999

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר

הצג מפה

הצטרפו למועדון החברים שלנו

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר