סדנאות קולינריות

שבועות ללא גלוטן מלוח ומתוק

"ארץ זבת חלב ודבש" וכמה טוב שאפשר להכין מאפים ללא גלוטן. בסדנה זו אורנית תלמד אתכם את סודות האפייה לא גלוטן להכנת בצקים המתאימים למילוי מלוח או מתוק והכנת קינוחים מרהיבים לאירוח מקסים וגם סתם ליום יום.

 

  • תוכן הסדנה
  • אודות השפית אורנית עובדיה

 הסדנה תהיה מורכבת משילוב של הסבר אודות עבודה עם בצקי ללא גלוטן, הדגמה ועשייה בפועל- Hansd on

ומה תכינו?

סינרול במילוי תרד, פטריות, עגבניות מיובשות וצנוברים

קריספי פולנטה עם ירקות גריל ופסטו

עוגת שכבות: טורט ללא גלוטן במילוי קרם מסקרפונה וריבת חלב

עוגת גבינה אפויה על בסיס בצק פריך ללא גלוטן

אורנית למדה בבית ספר מוביל לבישול, עבדה והתמחתה במסעדות רבות כמו פסטיס, קלואליס ועוד...

בעלת ניסיון של יותר מ-20 שנה, מלמדת בישול וקונדיטוריה בבתי ספר מובילים לקולינריה.

עוסקת גם במתן יעוץ קולינרי לעסקים קטנים, התמחות בבניית תפריטים.

כותבת תכנים ותוכניות לימוד להכשרות מקצועיות לבתי ספר קולנרים.

רוצים לשמוע עוד?

השאירו לנו פרטים ונחזור אליכם 1-700-502-999

או חייגו אלינו לטלפון : 1-700-502-999

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר

הצג מפה

הצטרפו למועדון החברים שלנו

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר