סדנאות קולינריות

השף הצעיר קיץ 2022- מבשלים גורמה מסביב לעולם!

שלומי אלדו, שף ומומחה בסדנאות ילדים, ילמד את הצעירים בישול גורמה, הפעם נתחיל בוינה, משם נמשיך לאינסטנבול,צ'יינה טאון, ניו-יורק ונקנח בפיצות ומעדני גורמה מנאפולי.  סדנת בישול מרתקת הכוללת 5 ימים מלאי טעמים מיוחדים, הכרת טכניקות קלאסיות ומתקדמות להכנת המנות האהובות ביותר מכל מטבח - שניצל וינאי, פורל מעושן, לחמא בעג'ין, עלי גפן ממולאים, אגרול, וכדורי עוף ברוטב חמוץ מתוק, המבורגר ונקנקיות אמרקיאיות וכמובן פיצות מנאפולי.

 

הקורסים נערכים במתכונת Hands -ON עם חומרי גלם האיכותיים ביותר, כיתות מאובזרות בציוד המתקדם והמקצועי של אורט דן גורמה.

 

 

ימים א'-ה' בין השעות 8:30-14:00 

המחיר כולל ארוחת בוקר קלה וארוחת צהריים מהמנות שבושלו בסדנה.

מחיר: 1,750 ש"ח

גילאים: 9-14

 

  • תוכן הסדנה
  • אודות השף שלומי אלדו

 

וינה

שניצל וינאי אמיתי, פירה קטיפתי, שפצלי אמיתי, פורל מעושן שקל לעשות, שטרודל תפוחים

 

איסטנבול

לחמא בעג'ין, עלי גפן דקיקים, שווארמה טאקסים, סלט טורקי , סוטלאצ' (פודינג אורז מיוחד)

 

צ'יינה טאון - אגרול שחום, נודלס ירקות וצ'ילי, כדורי עוף ברוטב חמוץ מתוק, אורז סיני, אננס מטוגן בקוקוס 

 

ניו יורק - בורגר אמיתי בלחמניית שומשום שנכין לבד, הום פרייז בטטה, CORN DOG נקניקייה בציפוי תירס פריך

           סלט קיסר, עוגיית שוקולד צ'יפ חמה

 

נאפולי - פסטה טרייה, רוטב רוזה, פיצה נפוליטאנית - מרגריטה ועוד תוספות, סלט פנזצלה של ירקות שוק ומוצרלה טרייה

           טירמיסו

 

השף שלומי אלדו החל את דרכו בלימודי אומנות הבישול ברשת מלונות דן. לאחר שסיים בהצלחה עבד במלון דן תל אביב, במסעדות בחו"ל ולמד את סודות המקצוע מטובי השפים בישראל. שף אלדו מתמחה בסגנונות בישול שונים ומזה שנים רבות הוא מעביר סדנאות וחוויות קולינריות לילדים בכל רחבי הארץ. השף אלדו התארח בתכניות טלוויזיה רבות, תכניות בישול, אירוח ותוכניות ילדים בהם שף אלדו נהנה מהכימיה הטובה שלו והעבודה המשותפת עם הילדים...

 

רוצים לשמוע עוד? השאירו לנו פרטים ונחזור אליכם

או חייגו אלינו לטלפון : 1-700-502-999

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר

סדנאות נוספות שיעניינו אותך

הצג מפה