סדנאות קולינריות
השף הצעיר קונדיטוריה מתקדמים קיץ 2022- פאטיסרי צרפתי מעולה
עולם הקונדיטוריה לא מפסיק להתחדש ולהתעדכן מרמת חומרי הגלם ועד לטכניקות ושיטות עבודה. השף הצעיר קונדיטוריה למתקדמים קיץ 2022 - שם דגש על קינוחים מתקדמים - החל מהכנת ממתקי שוקולד, מרנג במגוון קינוחים, גלידה ועוגות גבינה ועוד.
הקורסים נערכים במתכונת Hands -ON עם חומרי גלם האיכותיים ביותר, כיתות מאובזרות בציוד המתקדם והמקצועי של אורט דן גורמה.
ימים א'-ה' בין השעות 8:30-14:00
המחיר כולל ארוחת בוקר וצהריים קלה
מחיר: 1,750 ש"ח
מחיר עבור רישום ל-2 סדנאות: 2,950 ש"ח
גילאים: 9-14
- תוכן הסדנה
- אודות השף קונדיטורית אורנית עובדיה
מרנג meringue - אי צף – ענן מרנג בקרם אנגלז, קונקורד קלאסי, קרמבו מרנג
אמנות הממתקים Confiserie - מאדם רושה, טראפל שוקולד ,עננים של מרשמלו פירות
ניו יורק ניו יורק - רד וולווט, חד קרן, ניו יורק צ'יז קייק
שעת גלידה - גלידת וניל ושוקולד, צ'אנקי מנקי, קוקי לידה
קינוחי ראווה - פנטזיית פרופיטרול, פבלובה קצת אחרת מנגו אננס, ביצת הפתעת שוקולד
אורנית למדה בבית ספר מוביל לבישול, עבדה והתמחתה במסעדות רבות כמו פסטיס, קלואליס ועוד.בעלת ניסיון של יותר מ-20 שנה, מלמדת בישול וקונדיטוריה בבתי ספר מובילים לקולינריה.
עוסקת גם במתן יעוץ קולינרי לעסקים קטנים, התמחות בבניית תפריטים, כותבת תכנים ותוכניות לימוד להכשרות מקצועיות לבתי ספר קולנרים.