סדנאות קולינריות

השף הצעיר קונדיטוריה מתקדמים קיץ 2022- פאטיסרי צרפתי מעולה

עולם הקונדיטוריה לא מפסיק להתחדש ולהתעדכן מרמת חומרי הגלם ועד לטכניקות ושיטות עבודה. השף הצעיר קונדיטוריה למתקדמים קיץ 2022 - שם דגש על קינוחים מתקדמים - החל מהכנת ממתקי שוקולד, מרנג במגוון קינוחים, גלידה ועוגות גבינה ועוד.

 

הקורסים נערכים במתכונת Hands -ON עם חומרי גלם האיכותיים ביותר, כיתות מאובזרות בציוד המתקדם והמקצועי של אורט דן גורמה.

 

 

ימים א'-ה' בין השעות 8:30-14:00 

המחיר כולל ארוחת בוקר וצהריים קלה

מחיר: 1,750 ש"ח

מחיר עבור רישום ל-2 סדנאות: 2,950 ש"ח 

גילאים: 9-14

  • תוכן הסדנה
  • אודות השף קונדיטורית אורנית עובדיה

מרנג   meringue  - אי צף – ענן מרנג בקרם אנגלז, קונקורד קלאסיקרמבו מרנג

אמנות הממתקים Confiserie - מאדם רושה, טראפל שוקולד ,עננים של מרשמלו פירות

ניו יורק ניו יורקרד וולווט, חד קרן, ניו יורק צ'יז קייק

שעת גלידהגלידת וניל ושוקולד, צ'אנקי מנקי, קוקי לידה

קינוחי  ראווהפנטזיית פרופיטרולפבלובה קצת אחרת  מנגו אננס, ביצת הפתעת שוקולד

אורנית למדה בבית ספר מוביל לבישול, עבדה והתמחתה במסעדות רבות כמו פסטיס, קלואליס ועוד.בעלת ניסיון של יותר מ-20 שנה, מלמדת בישול וקונדיטוריה בבתי ספר מובילים לקולינריה.

עוסקת גם במתן יעוץ קולינרי לעסקים קטנים, התמחות בבניית תפריטים, כותבת תכנים ותוכניות לימוד להכשרות מקצועיות לבתי ספר קולנרים.

 

רוצים לשמוע עוד?

השאירו לנו פרטים ונחזור אליכם 1-700-502-999

או חייגו אלינו לטלפון : 1-700-502-999

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר

סדנאות נוספות שיעניינו אותך

הצג מפה

הצטרפו למועדון החברים שלנו

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר