סדנאות קולינריות
גלידות - ארטיזן ג'לטו
קורס מקצועי להכנת גלידה בסגנון איטלקי לכל מי שמעוניין לרכוש ידע מקצועי וגם לאלה הרוצים להרחיב את עולם היצירה שלהם. במהלך הקורס נלמד את הפילוסופיה וחומרי הגלם בהכנת ג'לטו וסורבה. שיטות הכנה ואבני הבסיס ליצירה עצמאית של טעמים וגיוונים.
הקורס מותאם להכנה במכונת גלידה ביתית.
- תוכן הסדנה
- אודות השף קונדיטור רענן בן אברהם
בסדנא נכין גלידות איטלקיות קלאסיות החל מההכנות ועד להגשה:
ריקוטה פיסטוק מרציפן תפוז
קרמינו שוקלד חלב ואגוזי לוז
סורבה על בסיס פירות העונה
קינוחי סמי פארדו - קרם לימון לוז ועוד הפתעות מתוקות וקרות.
רענן החל את דרכו בלימודי קונדיטוריה בארץ ובחו"ל, במהלך הלימודים התאהב בתחום הג'לטו ומשם העמיק את לימודיו בנושא זה דרך השתלמויות בחו"ל ובארץ. כיום רענן יועץ טעמי גלידות ברשתות הגלידה וחנויות הבוטיק המובילות בתחום.
רענן ידוע ביכלותו לשלב טעמים מופלאים, ליצור רבדי טעמים מיוחדים וממכרים.
סדנאות נוספות שיעניינו אותך
סדנת אתגר הבשר/השף יוסי בן דיין
חגיגת הקרניבורים חוזרת! 3 מפגשים מעשיים בהם נלמד טכניקות צלייה, בישול והגשה לחוויה מושלמת.
סדנת דגים עם השף ויקטור גלוגר/שף ויקטור גלוגר
2 מפגשים מעשיים עם כל המידע הנחוץ לטיפול מושלם בדגה טרייה, מהים ועד לצלחת.
פיצה - השתלמות מקצועית מנאפולי/אייל פינקלשטיין
סודות הפיצה מנאפולי ורומא ב-2 מפגשים