סדנאות קולינריות

שף הבית Chef De La Maison

לבשל כמו השפים הגדולים בעולם - במטבח הביתי שלכם,

15 מפגשים בהנחיית השף אריק ברגר ובהשתתפות שפים מובילים אורחים • הצטרפו ותתחילו ליהנות מכל רגע!

  • תכני הקורס
  • מנהל הקורס

על קצה המזלג מתכני הקורס:  

 

מבוא ליסודות הבישול   הסברים, תוכנית קורס, חיתוכים; ירקות וסלטים; רוסטביף, שוק טלה ועישון דג

עוף  פירוק, הסבר על חלקי העוף, מולרד בתפוזים, פרגיות בקארי אדום, טורטייה עוף

דגים  פילוט, טיפול, שיטות הכנה, סביצ'ה, דג שלם בתנור, פילה במחבת

סדנת גריל OUTDOOR  עבודה עם גריל, הכנות, מרינדות, הכנת בשר ותוספות שמתאימים לגריל

 

מטבחי העולם

מטבח איטלקי קלאסי  קרפצ'יו, פאנצ׳נלה, פסטה טרייה, רוטב עגבניות קלאסי וטורטליני במילוי בשר 

תפריט צרפתי קלאסי  קוויאר חצילים, קרוקט כמהין, מוסר ים על פירה שעועית לבנה, עוף צלוי בסגנן קלאסי וביף בורגיניון 

מטבח יפני  סושי לסוגיו ומנות דגל מהמטבח היפני

סדנה איטלקית חלבית  פיצה, קאלצונה, ניוקי ומנות אהובות מאיטליה

מטבחי דרום מזרח אסיה  סום טאם, פאד תאי, נודלס עוף סיני ועוד

בישול לבנטיני  טחינה, חומוס, מסח׳אן, פאטה חציל, עראייס

אוכל רחוב עולמי  צ'יפס הולנדי, סופלקי יווני, כריך תוניסאי, פלאפל, פיש&צ'יפס, צ'ורוס

מטבחי צפון אפריקה: חריימה, מפרום ומאכלי המגרב

 

ובנוסף...

קונדיטוריה  קינוחי מסעדות שניתן להכין בבית  

סדנת שוק - צמחוני  בייגלה ירושלמי, סלט שוק, סביח מפורק, חציל שרוף עם סלסת עגבניות, שקשוקה, קציצות תרד וקינואה

ארוחות של שפים  קרפצ'יו דג ים, טרטר פילה בקר, סטייק מינוט, סלמון על פריקי, קרם ברולה

 

 

שף אריק ברגר - החל את דרכו המקצועית בניו יורק בביה"ס הגבוה לבישול (French Culinary Institute) ובהמשך במסעדת "פטרואיז'ן". עבר סטאז' במסעדות בעלות כוכבי מישלן בפריז. בארץ עבד תחת חיים כהן במסעדת "קרן" ובהמשך במספר תפקידי שף במסעדות שונות. כיום מדריך לבישול ב-"אורט דן גורמה" ויועץ קולינרי למסעדות ומוסדות, בתחומים שונים בקשת ההסעדה כגון: קולינריה, ניהול מטבח, עלויות מזון ופרקטיקה של מטבח.

 

רוצים לשמוע עוד? השאירו לנו פרטים ונחזור אליכם

או חייגו אלינו לטלפון : 1-700-502-999

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר

סדנאות נוספות שיעניינו אותך

הצג מפה