סדנאות קולינריות
עוגות בוטיק
סדנה בת 2 מפגשים להתמחות בעוגות בוטיק (Entremet) עם השף-קונדיטור אורגד רואש
עוגות בוטיק, או עוגות ראווה, הן פסגת היצירה של הקונדיטורייה, ובפרט של קונדיטוריות העילית. אלו העוגות המקושטות, המיוחדות והמושקעות מכולן, אשר יוצגו לראווה בויטרינה, ולצד ריחות האפייה והשוקולד, ימשכו אתכם פנימה
- עוגות בוטיק
- אודות השף
Coco דקואז קוקוס לימוני, קראנץ' פרלינה קוקוס, ג'לו אקזוטי, מוס מסקרפונה, גלאסה שוקולד לבן
Azur ביסקוויט שוקולד נימוח, בורלה שקדים,טופי מלח ים, מוס שוקולד דולסה
Peru פריך קקאו, ספונג' מרינגי, קרמה שוקולד חלב פטל, גלאסה שוקולד חלב, טוויל פולי קקאו (הדגמה)
Bobo בראוני שוקולד לבן, קרמה קרמליה בננה בוטנים מלוחים, מוס שוקולד חלב, גלאסה קרמל
אורגד רואש - שף-קונדיטור ושוקולטייר מוביל
למד בבית הספר Lenotre בצרפת, והתמחה אצל השוקלטיירים כריסטוף רודון וטרי אטלן. בנוסף, התמחה אצל השף-קונדיטורים ג'רארד טורא וג'יל מיסונב. אורגד עבד כשף-קונדיטור של מלון רויאל ביץ׳, כשוקלטייר של מלון המלך דוד בירושלים וכקונדיטור ראשי של מסעדת השף לה רג׳אנס. החל משנת 2012 אורגד הוא חלק מהצוות ההדרכה המוביל של מגמת הקונדיטוריה במרכז הקולינרי דן גורמה. לאחרונה יצר את התפריט ולימד את צוות הקונדיטוריה של מלון The Den בבנגלאור, הודו.
סדנאות נוספות שיעניינו אותך
שף הבית Chef De La Maison/נבחרת השפים
לבשל כמו השפים הגדולים בעולם - במטבח הביתי שלכם
קונדיטוריה למהדרין/שף-קונדיטורית אפרת ליבפרוינד
10 מפגשים עם אפרת ליבפרוינד, אורגד רואש וסגל המורים, לשיפור הידע ויכולות האפיה הביתיית. קורס מעשי ללימוד קונדיטוריה בכשרות מהדרין,
אפייה ללא גלוטן עם חי לוי/חי לוי
2 מפגשים עם חי לוי- כל הטיפים, הטכניקות, חומרי הגלם והשיטות להכנת בצקים אווריריים, פריכים ומענגים.