סדנאות קולינריות

מאפי בוקר ועוגות שמרים

סדנת התמחות מקצועית בת שלושה מפגשים, אודות תחום אפיית בצקי שמרים ומאפי בוקר, ה-Viennoiserie. זהו תחום בקונדיטוריה שהוא אמנות בפני עצמה וגאווה של כל בולנז׳רי צרפתי אמיתי, המקום בו מוגשים מידי בוקר מבחר מאפים נפלאים אשר ממלאים את הרחוב בריח אפייה משכר. 

  • על הסדנה
  • על השף קונדיטור

בקורס נלמד להכין מאפים מלוחים ומתוקים על בסיס מסורות האפייה שעברו מדור לדור לצד טכניקות עבודה מתקדמות, שילובים של טעמים קלאסיים לצד חידושים והפתעות עונתיות. נלמד טכניקות רידוד, קיפול, קירור והתפחה, וזו רק ההתחלה...  

 

הסבר על שמרים, פעילות עם שמרים

קרואסונים עם חמאה, שקדים, פה-או-שוקולה, בריוש, דניש ועוד

קראנצ'ים של גבינת ריקוטה ודובדבנים, מרציפן ופיסטוק, אגוזים ומייפל, ועוד...

 

שף-קונדיטור, שוקולטייר ואופה מחונן, מבכירי הקונדיטורים בארץ. עוסק ביעוץ, הוראה, פיתוח מוצרים ובעל חברת קייטרינג. דרכו המקצועית החלה לפני למעלה משני עשורים. עם סיום לימודיו השתלם ועבד אצל מיטב השפים בארץ ובחוֿ״ל.

 

כמעט אין מסעדה או קונדיטוריה נחשבת בארץ שלא מכירה את שמו - מקונדיטוריות תעשייתיות גדולות ועד למסעדות השף המובילות - ערן היה שם: “תפוח זהב” של אהרוני, “רושפלד”, “ארנו”, “ארקפה”, “קיטצ’ן מרקט”, “טוטו”, רשת “נואר”, “שילה”, ועוד. בנוסף התמחה ולמד בבתי-הספר המובילים באירופה, שם רכש עוד ועוד ידע, מקצועיות ודיוק, שמאפיינים אותו עד היום.

 

בין המקומות הבולטים בחו״ל ניתן למנות את: Lenotre הפריסאי, קורס שוקולטייר ב-Unifine doheler הבלגי, קורס בבית הספר Frrandi בפריס - שם למד אצל המאסטר לקינוחים Pierre Herme, השתלמויות ב-Gourmets Valrhona, והתמחות בגלידה איטלקית ב-Fabbri. ערן הוא אחד המורים האהובים ביותר בדן גורמה, ומלמד מגוון רחב של קורסים מקצועיים בבית הספר.

רוצים לשמוע עוד? השאירו לנו פרטים ונחזור אליכם

או חייגו אלינו לטלפון : 1-700-502-999

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר

סדנאות נוספות שיעניינו אותך

הצג מפה