סדנאות קולינריות

אפיית לחמים

הקורס הפופולרי של המאסטר חוזר לסבב נוסף: מסע מרתק אל עולם הבולונז׳רי - אפיית הלחם.
המתכונים שכל אופה צריך לדעת, הטכניקות, הטקסטורות והטריקים המיוחדים.

  • נושאי הלימוד
  • על השף קונדיטור

הקורס הפופולרי של המאסטר חוזר לסבב נוסף: מסע מרתק אל עולם הבולונז׳רי - אפיית הלחם. המתכונים שכל אופה צריך לדעת, הטכניקות, הטקסטורות, הטריקים המיוחדים; נעבוד עם חומרי הגלם המשובחים ביותר כדי להגיע לתוצאות הטובות ביותר. אם ניחוח של לחם טרי שנאפה בתנור עושה לכם את זה, מקומכם איתנו בקורס.
הצטרפו אלינו ל-3 מפגשים מעשירים עם עבודה מעשית, בעזרתם תוכלו להכין בעצמכם את הלחמים הטובים בעולם.

 

מבוא יסודות האפייה, שמרים, מחמצת, סוגי קמחים, סוכרים ותוספות
איטליה צַ'בַּאטה מקמח מלא, פוקצ׳ה, לחם פולייזה ומקלות גריסיני
אוסטרו-הונגריה בגט וינאי, פְּרֶצֶל, לחמניות שיפון-צימוקים
סקנדינביה לחמי מחמצת מהים הצפוני
צרפת בגט אניס וצימוקים, לחם רוסטיק זיתים ופיסאלדייה מפרובאנס

את הקורס יעביר ערן שוורצברד, שף קונדיטור, שוקולטייר ואופה מחונן, מבכירי הקונדיטורים בארץ. עוסק ביעוץ, הוראה, פיתוח מוצרים והבעלים של בולנז׳רי 96 החדש ברח׳ יגאל אלון בת״א. דרכו המקצועית החלה לפני למעלה משני עשורים. 
עם סיום לימודיו השתלם ועבד אצל מיטב השפים בארץ ובחוֿ״ל. כמעט אין מסעדה או קונדיטוריה נחשבת בארץ שלא מכירה את שמו - מקונדיטוריות תעשייתיות גדולות ועד למסעדות השף המובילות - ערן היה שם: ”תפוח זהב“ של אהרוני, ”רושפלד“, ”ארנו“, ”ארקפה“, ”קיטצ‘ן מרקט“, ”טוטו“, רשת ”נואר“, ”שילה“, ועוד.

 

בנוסף התמחה ולמד בבתי-הספר המובילים באירופה, שם רכש עוד ועוד ידע, מקצועיות ודיוק, שמאפיינים אותו עד היום.

בין המקומות הבולטים בחו״ל ניתן למנות את: Lenotre הפריסאי, קורס שוקולטייר ב-Unifine doheler הבלגי, קורס בבית הספר Frrandi בפריס - שם למד אצל המאסטר לקינוחים Pierre Herme, השתלמויות ב-Gourmets Valrhona, והתמחות בגלידה איטלקית ב-Fabbri.


ערן הוא אחד המורים האהובים ביותר בדן גורמה, ומלמד מגוון רחב של קורסים מקצועיים בבית הספר.

רוצים לשמוע עוד? השאירו לנו פרטים ונחזור אליכם

או חייגו אלינו לטלפון : 1-700-502-999

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר

סדנאות נוספות שיעניינו אותך

הצג מפה