סדנאות קולינריות

קמחי מורשת

האופה המוכשר סער מור יחלוק אתכם את כל הידע שאופה צריך, מהחיטה ועד לכִּכַּר: דגנים עתיקים המשמרים את כל הערכים התזונתיים, מחמצת ושאור, לישה נכונה, אפייה מדוייקת ועוד.. נעבוד עם קמחי כוסמין, הקמוט, האינקורן והאמר - מהם נכין ככרות לחם של פעם, עם ניחוח עשיר וטעם עמוק, עם קראסט ומרקם אוורירי - שתוכלו גם לקחת הביתה בסיום הסדנה

 

 

  • נושאי הלימוד
  • על הקונדיטור

לחמניות כוסמין בהידרציה גבוה (100% מים)
פוקאצ'ות מלוחות, מתוקות, מגלולות וממולאות, במבחר טעמים ושילובים ייחודיים
לחם לכריכים שישדרג כל סנדביץ׳
לחם גלבוע ארץ ישראלי עם טעם שורשי ותוספות מהמטבח המקומי

את הקורס יעביר סער מור, קונדיטור בהכשרה ואופה לחמים. בעבר הבעלים והאופה של "השאור של סער".
סער מלמד סדנאות לחם ובתקופה האחרונה מתרכז בקמחי מורשת והנגשת אפיית לחמים בריאים לאופה
הביתי באמצעות דף הפייסבוק "מחשבות על לחם".

רוצים לשמוע עוד? השאירו לנו פרטים ונחזור אליכם

או חייגו אלינו לטלפון : 1-700-502-999

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר

סדנאות נוספות שיעניינו אותך

הצג מפה