סדנאות קולינריות

קונדיטוריה למהדרין

10 מפגשים עם אפרת ליבפרוינד ואורגד רואש, לשיפור הידע ויכולות האפיה הביתיית. קורס מעשי ללימוד קונדיטוריה בכשרות מהדרין, בהשראת מסורת הפטיסרי הצרפתי העשיר, תוך שימוש בחומרי הגלם הטובים ביותר.

  • נושאי הלימוד
  • על השפית

10 מפגשים עם אפרת ליבפרוינד ואורגד רואש, לשיפור הידע ויכולות האפיה הביתיית. קורס מעשי ללימוד קונדיטוריה בכשרות מהדרין, בהשראת מסורת הפטיסרי הצרפתי העשיר, תוך שימוש בחומרי הגלם הטובים ביותר.

בקורס נלמד לשלב בין טכניקות מסורתיות לחדישות ונבין תהליכי עבודה בצורה ייסודית.

נלמד פרזנטציות עדכניות ושילובים מרתקים של טעמים ומרקמים; נעבוד עם חומרי הגלם המשובחים ביותר כדי להגיע לתוצאות הטובות ביותר. הקורס יעניק לכן ידע וכלים חדשים, על מנת ליצור ולהתפתח בתחומי הקונדיטוריה.

לכל משתתפת עמדת עבודה אישית, בעזרתה קל יותר ללמוד ולהטמיע את הלימודים ביעילות, ביסודיות ובמהירות. נושאי המפגשים:

 

שיעור 1 פריך, טארטים וטארטלטים
שיעור 2 טארטים 
שיעור 3 בצק רבוך, פחזניות ואקלרים
שיעור 4 עוגות שמרים
שיעור 5 שוקולד, פרלינים וקישוטי שוקולד

שיעור 6 קינוחי כוסות
שיעור 7 עוגות ויטרינה
שיעור 8 עוגות ויטרינה מורכבות
שיעור 9 מקרונים
שיעור 10 פטיפורים  

 

  • אין צורך בנסיון מקצועי מוקדם
  • הקורס לנשים בלבד
  • כל החומרים כשרים למהדרין
  • משגיח כשרות במקום

מלכת הקונדיטוריה של העולם החרדי״. ליבפרוינד היא עורכת המגזין המוערך ״בופה״, כותבת טורים לעיתונים חרדים בארץ ובחו"ל, מנהלת עסק מצליח למתוקים, מוציאה ספרי בישול רבי מכר, מעבירה סדנאות בישול וקונדיטוריה בישראל ובארה"ב ויחד עם כל אלה, מגדלת 7 ילדים כאם מסורה.

 

היא נולדה למשפחה חרדית בתל אביב. במהלך שהות עם בעלה בארה"ב נרשמה לקורס קונדיטוריה ב-CIA (המוסד ללימודי קולינריה של ארה"ב). עם שובה לארץ החלה ליישם את מה שלמדה ומאז הכול היסטוריה. לפני 19 שנים פתחה את עסק הקונדיטוריה שלה תחת שמה ובו היא מייצרת פטיפורים, עוגות, קינוחים ומתאבנים לאירועים.

 

בד בבד המשיכה ללמוד וגם היום היא מרבה בנסיעות להשתלמויות רבות בעולם. לפני שבע שנים הוציאה את ספרה הראשון, 'אפרת מגישה'. הספר, הפך לרב מכר - בארץ ובארה״ב. אחריו פרסמה שלושה ספרים נוספים: 'אפרת מגישה בבית' 'אפרת מגישה פסח', ו'אפרת מארחת שפים'.

 

לפני שלוש שנים ייסדה את מגזין 'בופה' ביחד עם עפרה שמעוני. במהלך השנים הפכה ליבפרוינד לסלבריטי של ממש בעולם החרדי. הקינוחים של ליבפרוניד הם כשרים למהדרין בגרסאות חלביות ופרווה, אך האסתטיקה והחדשנות זהים לאלה של הקונדיטורים שנחשבים בפסגת התחום בישראל. 

רוצים לשמוע עוד? השאירו לנו פרטים ונחזור אליכם

או חייגו אלינו לטלפון : 1-700-502-999

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר

סדנאות נוספות שיעניינו אותך

הצג מפה