סדנאות קולינריות

המיטב של אפרת

3 מפגשים עם הסודות ומתכונים המנצחים של אפרת ליבפרוינד

  • נושאי הלימוד
  • על השפית

קינוחים
'קרמלין' דקואז' קוקוס, שטרויזל קוקוס מלוח, מוס שוקולד לבן, משמש ואננס, קונפי משמש, תחתית קראנץ' קוקוס
'ויולט' מוס פטל ושוקולד, קונפיטורת שמנת ופירות אדומים, קרם דובדבן, גלסאז' סגול


עוגות ויטרינה
'אספרסו קרמל' מוס פולי קקאו, ביסקוויט קרמל לוז ושקדים, קראנץ' שוקולד חלב וקרמו קפה
'פקאן פסיפלורה' עוגת שמנת פקאן, קרם קרמל ומוס גבינה פסיפלורה


פטיפורים
טארט במילוי קרם לימון, שוקולד לבן, כדור גבינה ומנגו
פטיפור קראנץ' פאייטה שוקולד-תפוז
פטיפור פיסטוק, קראנץ' וקונפי פטל-ליצ'י
פטיפור שוקולד קרמו קפה ועוגיות, ג'אנדויה לוזים

  • אין צורך בנסיון מקצועי מוקדם
  • הקורס לנשים בלבד
  • כל החומרים כשרים למהדרין
  • משגיח כשרות במקום

מלכת הקונדיטוריה של העולם החרדי״. ליבפרוינד היא עורכת המגזין המוערך ״בופה״, כותבת טורים לעיתונים חרדים בארץ ובחו"ל, מנהלת עסק מצליח למתוקים, מוציאה ספרי בישול רבי מכר, מעבירה סדנאות בישול וקונדיטוריה בישראל ובארה"ב ויחד עם כל אלה, מגדלת 7 ילדים כאם מסורה.

 

היא נולדה למשפחה חרדית בתל אביב. במהלך שהות עם בעלה בארה"ב נרשמה לקורס קונדיטוריה ב-CIA (המוסד ללימודי קולינריה של ארה"ב). עם שובה לארץ החלה ליישם את מה שלמדה ומאז הכול היסטוריה. לפני 19 שנים פתחה את עסק הקונדיטוריה שלה תחת שמה ובו היא מייצרת פטיפורים, עוגות, קינוחים ומתאבנים לאירועים.

 

בד בבד המשיכה ללמוד וגם היום היא מרבה בנסיעות להשתלמויות רבות בעולם. לפני שבע שנים הוציאה את ספרה הראשון, 'אפרת מגישה'. הספר, הפך לרב מכר - בארץ ובארה״ב. אחריו פרסמה שלושה ספרים נוספים: 'אפרת מגישה בבית' 'אפרת מגישה פסח', ו'אפרת מארחת שפים'.

 

לפני שלוש שנים ייסדה את מגזין 'בופה' ביחד עם עפרה שמעוני. במהלך השנים הפכה ליבפרוינד לסלבריטי של ממש בעולם החרדי. הקינוחים של ליבפרוניד הם כשרים למהדרין בגרסאות חלביות ופרווה, אך האסתטיקה והחדשנות זהים לאלה של הקונדיטורים שנחשבים בפסגת התחום בישראל. 

רוצים לשמוע עוד? השאירו לנו פרטים ונחזור אליכם

או חייגו אלינו לטלפון : 1-700-502-999

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר

סדנאות נוספות שיעניינו אותך

הצג מפה