סדנאות קולינריות

אפייה ללא גלוטן עם תמי

2 מפגשים עם תמי בן דוד לחיים מהנים וטעימים ללא גלוטן, הטיפים, הטכניקות, חומרי הגלם והשיטות להכנת בצקים אווריריים, פריכים ומענגים, מלוחים ומתוקים.

  • נושאי הלימוד
  • תמי בן דוד

הקורס מיועד גם למי שאין לו כל ידע בסיסי באפייה ללא גלוטן או באפייה בכלל. מלבד התכנים הרלוונטיים לביצוע המתכונים המועברים בקורס, מוקנה גם ידע והבנה כללית בנושאי קונדיטוריה, חומרי גלם ואפייה בכלל.

 

מפגש 1: לחמים ומאפי שמרים
בחלק הראשון של המפגש יוקנה מעט ידע תיאורטי אודות עבודה עם קמח ללא גלוטן, לאחר מכן ניגש להכנת המתכונים: לחמניות סנדוויץ', לחם עם קמח טף וגרעינים, בריוש צרפתי, קוגלהוף/רולדת שמרים.


מפגש 2: עוגות ועוגיות ללא גלוטן
עוגיות חמאה-קינמון עם שבבי שוקולד,עוגת יומהולדת בטעם שוקולד, פחזניות, פרופיטרולים, אקלרים, טארט במילוי קרם שקדים ופירות יער.

 

 

יזמית ישראלית ומומחית בתחום הקולינריה ללא גלוטן. הגתה ופיתחה את 'קמח תמי' ובהמשך את כל סדרת המוצרים תחת המותג 'תמי'. מנחת סדנאות בישול ואפייה ללא גלוטן, כתבה והוציאה לאור את הספר הראשון בעברית לאפייה ללא גלוטן.


כבלוגרית אוכל וכמתכונאית פורסמו במרוצת העשור האחרון מאות מאמרים ומתכונים שלה בעיתונים ובאתרים שונים (ביניהם; על השולחן, Ynet, בופה, בלוג 'קולינריא', נענע 10, דרך האוכל ועוד).

 

את הידע התאורטי בתחום הכימיה של המזון רכשה באופן אוטודידקטי ובאמצעות התמדה בשיטת ניסוי וטעיה ללא השכלה פורמלית בתחום, כיום תמי מלווה אופים, קונדיטורים ובעלי מקצוע וותיקים בתחום עסקי המזון המעוניינים להרחיב ולהתאים את ההיצע לקהילה הנדרשת לכך.

רוצים לשמוע עוד? השאירו לנו פרטים ונחזור אליכם

או חייגו אלינו לטלפון : 1-700-502-999

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר

סדנאות נוספות שיעניינו אותך

הצג מפה