סדנאות קולינריות

הסדנה לשוקולד עם אורגד רואש

  • פירוט הסדנה
  • השוקולטייר אורגד רואש

סדנה בת 2 מפגשים במהלכן נתמקד בעולם השוקולד והקקאו, ונכין מגוון פרלינים בטכניקות, טעמים ומילויים שונים:

 

דולסה - פרלין שוקולד דולסה, קרמל דולסה ומלח ים, פקאן סיני מקורמל ופניני קראנץ' קרמל
חטיף יוזו - בר שוקולד על בסיס שוקולד גי'ווארה, גאנש יוזו וקונפיטורת לימונים ביתית
שמן זית לוז - פרלין שוקולד לבן עם גאנש שמן זית וקראמבל אגוזי לוז נימוח
טראפלס פקאן - טראפלס חמאה עשיר בפרלינה פקאן ושוקולד חלב, בציפוי שוקולד, ג'אנדויה וקקאו
קראנצ׳י מן - חטיף קראנץ משגע,על בסיס שקדים מקורמלים, מלח ים אטלנטי ושוקולד מריר
מונדיאון קפה - שוקולד ביסקילה קפה, אגוזי לוז,פ ולי קקאו ופטל מיובש
Black Devil - ממתק טופי' שוקולד וקקאו על בסיס שוקולד מריר

 

למד בבית הספר Lenotre בצרפת, והתמחה אצל השוקלטיירים כריסטוף רודון וטרי אטלן. בנוסף, התמחה אצל השף-קונדיטורים ג'רארד טורא וג'יל מיסונב. אורגד עבד כשף-קונדיטור של מלון רויאל ביץ׳, כשוקלטייר של מלון המלך דוד בירושלים וכקונדיטור ראשי של מסעדת השף לה רג׳אנס. החל משנת 2012 אורגד הוא חלק מהצוות ההדרכה המוביל של מגמת הקונדיטוריה במרכז הקולינרי דן גורמה. לאחרונה יצר את התפריט ולימד את צוות הקונדיטוריה של מלון The Den בבנגלאור, הודו.

רוצים לשמוע עוד?

השאירו לנו פרטים ונחזור אליכם 1-700-502-999

או חייגו אלינו לטלפון : 1-700-502-999

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר

הצג מפה

הצטרפו למועדון החברים שלנו

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר