סדנאות קולינריות

קינוחים לשבועות עם אורגד

  • אודות הסדנה
  • אודות השף-קונדיטור

עוגת גבינה אפוייה -בצק פריך עוגת גבינה שמנת, שוקולד לבן בציפוי שמנת חמוצה  

 

גבינה ושוקולד לבן- פאדג' שוקולד לבן,  ג'לו פטל מוס גבינה מסקרפונה, רושר פטל ואגוזי לוז

 

טארט מסקרפונה קפה- בצק פריך פקאן, גאנש קפה שמנת , קרם שוקולד לבן ומסקרפונה

 

 

 

אורגש רואש, שף-קונדיטור ושוקלטייר, למד בבית הספר Lenotre בצרפת, והתמחה אצל השוקלטיירים כריסטוף רודון וטרי אטלן. בנוסף, התמחה אצל השף-קונדיטורים ג'רארד טורא וג'יל מיסונב. אורגד עבד כשף-קונדיטור של מלון רויאל ביץ׳, כשוקלטייר של מלון המלך דוד בירושלים וכקונדיטור ראשי של מסעדת השף לה רג׳אנס. החל משנת 2012 אורגד הוא חלק מהצוות ההדרכה המוביל של מגמת הקונדיטוריה במרכז הקולינרי דן גורמה. לאחרונה יצר את התפריט ולימד את צוות הקונדיטוריה של מלון The Den בבנגלאור, הודו.

רוצים לשמוע עוד?

השאירו לנו פרטים ונחזור אליכם 1-700-502-999

או חייגו אלינו לטלפון : 1-700-502-999

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר

הצג מפה

הצטרפו למועדון החברים שלנו

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר