סדנאות קולינריות

מטבח חוצה ישראל - השף הצעיר

לאור הצלחת קורסי הקיץ לילדים ונוער משנים עברו, גם השנה נציע קורס נוסף למתקדמים, בוגרי המחזור הראשון ו/או קייטנות משנים קודמות. השף אייל פינקלשטיין בשיתוף צוות המדריכים של דן גורמה, ידריכו את ילדיכם במסע מרתק דרך המטבחים האזוריים בארץ, ובלימוד טכניקות עבודה מתקדמות וחומרי גלם מעולם הבישול המקצועי. הקורס יתקיים במהלך חופשת הלימודים בקיץ הקרוב, במרכז הקולינרי אורט דן גורמה בתל-אביב

  • כללי

בקורס השף הצעיר למתקדמים, נכיר לעומק את המטבח הישראלי העכשווי, באמצעות אזורי האוכל המובילים בארץ, ונלמד להכין מבחר מאכלים האופיינים לכל איזור והאנשים שמאחריהם

 

נצרת
עראייס - פיתה במילוי בשר על גריל, חומוס גלילי, פלאפל, סלט גרגיר, קטייף במילוי אגוזים וסירופ דבש לימוני, כנאפה

 

עוספייה ודליית אל כרמל
לבנה בעבודת יד, סלט דרוזי אסלי, פיתה דרוזית עם זעתר ושומשום, חביתות ירק מושלמות, נגלגל עלי גפן במילוי בגבינת כבשים ונקנח בבקלאווה

תל אביב – יפו
בורקס חם מיפו, שווארמה מתובלת, פריטו מיסטו מדגים טריים מהים של תל אביב ומלבי יפואי לקינוח

ירושלים
פסטליקוס של גבינה, בייגלה ירושלמי עם שומשום וזעתר, מבחר מאזטים ירושלמים, קיגל אטריות ירושלמי ממאה שערים ורוגלך לקינוח

 

באר שבע
ליבה - לחם בדואי אותנטי, מטפונה של עוף שקדים בצל ותבלינים, מג'דרה אורז ועדשים, קישואים ממולאים ועוגיות טחינה לקינוח

קורסי הקיץ של השף הצעיר, לילדים ונוער בגילאי 14-8
כל קורס כולל ארוחת בוקר וארוחת צהריים
הקורסים יתקיימו בימים א׳-ה׳, בשעות 13:30-8:30
ניתן להוסיף צהרון עד לשעה 16:00 (בעלות 400 ש״ח)
מחיר לנרשמים לשבוע: ₪1650
מחיר מיוחד לנרשמים לשבועיים: ₪2850

רוצים לשמוע עוד?

השאירו לנו פרטים ונחזור אליכם 1-700-502-999

או חייגו אלינו לטלפון : 1-700-502-999

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר

הצג מפה

הצטרפו למועדון החברים שלנו

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר