סדנאות קולינריות

קינוחים מסביב לעולם - השף הצעיר

לאור הצלחת קורסי הקיץ לילדים ונוער משנים עברו, גם השנה נציע קורס נוסף למתקדמים, בוגרי המחזור הראשון ו/או קייטנות משנים קודמות. השף אורגד רואש בשיתוף צוות המדריכים של דן גורמה, ידריכו את ילדיכם במסע מרתק בעולם הקונדיטוריה, ובלימוד טכניקות עבודה מתקדמות וחומרי גלם מהעולם המקצועי. הקורס יתקיים במהלך חופשת הלימודים בקיץ הקרוב, במרכז הקולינרי אורט דן גורמה בתל-אביב

  • הפעילות
  • מנהל הקורס
  • כללי

פטיסרי פריזאי
• טארט טאטן תפוחים וגלידת וניל
• שוקו שו - שוקו עם מרשמלו ביתי בבישול ארוך
• פאט אה שו - פחזניות במילוי פטיסייר ווניל
ארוחת צהריים: פסטה ברוטב עגבניות +סלט

 

הטעמים של רומא
• טרמיסו מסקרפונה
• עוגיות אמרטי
• פוקאצ'ה
ארוחת צהריים: ריזוטו וסלט

 

אולה ברצלונה
• חטיף טורון שוקולד ספרדי
• עוגת שקדים ותפוחים
• מרנגים מזולפים
ארוחת צהריים: פיצה

 

ניו-יורק – ניו-יורק
• דונאטס
• סופגניית ניו יורק
• קרם פטיסייר וניל ושוקולד
ארוחת צהריים: קוסקוס וירקות

 

פיסול בבצק סוכר
שיעור מהממם עם בצק סוכר, הכנת קישוטים וגימורים מיוחדים.

השף-קונדיטור אורגד רואש
שוקולטייר מוביל

למד בבית הספר Lenotre בצרפת, והתמחה אצל השוקלטיירים כריסטוף רודון וטרי אטלן. בנוסף, התמחה אצל השף-קונדיטורים ג'רארד טורא וג'יל מיסונב. אורגד עבד כשף-קונדיטור של מלון רויאל ביץ׳, כשוקלטייר של מלון המלך דוד בירושלים וכקונדיטור ראשי של מסעדת השף לה רג׳אנס. החל משנת 2012 אורגד הוא חלק מהצוות ההדרכה המוביל של מגמת הקונדיטוריה במרכז הקולינרי דן גורמה. לאחרונה יצר את התפריט ולימד את צוות הקונדיטוריה של מלון The Den בבנגלאור, הודו.

קורסי הקיץ של השף הצעיר, לילדים ונוער בגילאי 14-8
כל קורס כולל ארוחת בוקר וארוחת צהריים
הקורסים יתקיימו בימים א׳-ה׳, בשעות 13:30-8:30
ניתן להוסיף צהרון עד לשעה 16:00 (בעלות 400 ש״ח)
מחיר לנרשמים לשבוע: ₪1650
מחיר מיוחד לנרשמים לשבועיים: ₪2850

רוצים לשמוע עוד?

השאירו לנו פרטים ונחזור אליכם 1-700-502-999

או חייגו אלינו לטלפון : 1-700-502-999

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר

הצג מפה

הצטרפו למועדון החברים שלנו

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר