סדנאות קולינריות

הכשרת טועמי שמן זית בינלאומיים

קורס הסמכה בינלאומי לטועמי שמן-זית. קורס רשמי ומוכר על ידי מועצת הזית העולמית וענף הזית הישראלי. הקורס בן 4 ימים רצופים, יקנה למשתתפיו את הידע הרלוונטי ליסודות הטעימה של שמן זית. הקורס כולל ארוחת צהריים במרכז הקולינרי.

  • תכני הקורס
  • המרצים
• שמן הזית בעולם
• הרכב כימי של שמן זית
• מרכיבים בריאותיים בשמן זית
• איכות שמן הזית כתוצאה של מרכיבי התהליך – בכרם, בבית הבד ובזמן האחסון
• יסודות הטעימה של שמן זית
• טעימה מודרכת של שמן זית כ- 50% משעות הקורס

 

אהוד סורייאנו הוא אחד מאנשי המקצוע המובילים בארץ בתחום שמן הזית והאורגנולפטיקה של השמן. הוא בוגר לימודי תואר "מומחה לשמן זית" באוניברסיטת חאאן בספרד מטעם מועצת הזית העולמית (ה-IOC), ומשמש כיועץ לשמן זית, ראש פאנל טועמים של אזור המרכז (דרך ענף הזית במועצת הצמחים) וכמרצה בנושא שמן זית בקורסים שונים בארץ ובעולם.
 
כרמן סנצ'ס גרסיה היא כוכב עולה בתחום הקולינריה באירופה. בוגרת לימודי תואר "מומחה לשמן זית" באוניברסיטת חאאן בספרד מטעם מועצת הזית העולמית (ה-IOC), ומשמשת כיועצת לשמן זית לשפים, קונדיטורים ושקולטיירים. כחלק מעבודתה היא מעבירה סדנאות מקצועיות בנושא התאמת מנות לשמן זית ושילוב של שמן הזית במטבחים צפון אירופאיים. 

 

רוצים לשמוע עוד?

השאירו לנו פרטים ונחזור אליכם 1-700-502-999

או חייגו אלינו לטלפון : 1-700-502-999

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר

הצג מפה

הצטרפו למועדון החברים שלנו

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר