סדנאות קולינריות

פטיסרי ושמן זית

מפגש מקצועי לקונדיטורים ושוקלטיירים, במהלכו נלמד על שילובים של שמן זית ישראלי עם קינוחים ושוקולד

  • תכני הסדנה
  • השף

פרלין קרמל קוריאנקי - פרלין שוקולד מריר עם קרמל רך וגאנש שמן זית קוריאנקי

Pâte à choux cocoa  בצק רבוך, בראוניז שוקולד חלב ושמן זית סורי, גאנש אגוזי מלך ואבני שקדים

Bobo  אונטרימה דקואז קוקוס, סבלה קוקוס ושמן זית, מוס ריבת חלב ושוקולד לבן בציפוי גלייז מטאלי

Coffee&dulce  סבלה קפה, קראנץ׳ שמן זית, טופי פקאן סיני ושוקולד דולסה, דפי שוקולד מריר וטוויל קקאו

Tiger פאדג' שוקולד לבן, ג'לו פטל אדום, קרם שמן זית, דפי שוקולד

אורגד רואש – בוגר מגמת הקונדיטוריה באורט דן גורמה. למד בבית הספר Lenotre בצרפת והתמחה אצל השוקלטיירים כריסטוף רודון וטרי אטלן. בהמשך נסע להתמחות אצל השף קונדיטורים ג'רארד טורא וג'יל מיסונב. אורגד עבד כשף קונדיטור של מלון רויאל ביץ׳, כשוקלטייר של מלון המלך דוד בירושלים וכקונדיטור ראשי של מסעדת השף לה רג׳אנס. החל משנת 2012 אורגד הוא חלק מהצוות ההדרכה הבכיר של מגמת הקונדיטוריה במרכז הקולינרי אורט דן גורמה. לאחרונה יצר את התפריט והכשיר את צוות הקונדיטוריה של המלון החדש The Den בבנגלאור, הודו.

רוצים לשמוע עוד?

השאירו לנו פרטים ונחזור אליכם 1-700-502-999

או חייגו אלינו לטלפון : 1-700-502-999

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר

הצג מפה

הצטרפו למועדון החברים שלנו

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר