סדנאות קולינריות

התאמה של שמן זית לסוגי אוכל

יום עיון מרתק בו ייחשפו המשתתפים לעולם שמן הזית מזוויות שונות, ולטבחים ושפים המעוניינים להרחיב ידיעותיהם על הסנסוריקה של שמן זית והתאמתו לסוגי מנות וחומרי גלם שונים.

  • תכני הקורס
  • המרצה
9:30   שמן הזית בישראל ובעולם
10:30 איך טועמים שמן זית
12:00 התאמת שמן זני לסוגי מנות שונים
13:30 הפסקת צהריים
14:30 התקן החדש לשמן זית ומה נמצא על המדף
15:30 זנים, תכונות ומיתוסים
16:00 פאנל חופשי
 
אהוד סורייאנו הוא אחד מאנשי המקצוע המובילים בארץ בתחום שמן הזית והאורגנולפטיקה של השמן. הוא בוגר לימודי תואר "מומחה לשמן זית" באוניברסיטת חאאן בספרד מטעם מועצת הזית העולמית (ה-IOC), ומשמש כיועץ לשמן זית, ראש פאנל טועמים של אזור המרכז (דרך ענף הזית במועצת הצמחים) וכמרצה בנושא שמן זית בקורסים שונים בארץ ובעולם.

 

רוצים לשמוע עוד?

השאירו לנו פרטים ונחזור אליכם 1-700-502-999

או חייגו אלינו לטלפון : 1-700-502-999

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר

הצג מפה

הצטרפו למועדון החברים שלנו

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר