סדנאות קולינריות

אפיית לחמים בטאבון

סדנה התמחות מקצועית לאפיית לחמים בתנור אבן. נלמד על יתרונות האפייה על משטח האבן, נלמד כיצד לשלוט בטמפרטורות התנור, ונכין לחם באופני הכנה שונים כולל שימוש בכלי חרס וברזל יצוק.

  • נושאי הסדנה
  • השף

לחם מחמצת בהידרציה גבוהה

 

לחם תפוחי אדמה מדורה - תפוחי אדמה צלויים על מצע מלח גס בטאבון, בצלים וראשי שום, אשר ישולבו בבצק לחם מחמצת 

 

לחמים עגולים במשקל של קילו, מקמחי מורשת, יאפו ישירות על האבן

 

לחם שיפון מתקתק, שטוח, עם צימוקים ואוכמניות מיובשות, מוגש עם חלבה ביתית

סער מור - קונדיטור ואופה לחמים. בעבר הבעלים והאופה של "השאור של סער". מלמד סדנאות לחם, מומחה לקמחי מורשת והנגשת אפיית לחמים בריאים לאופה הביתי.

רוצים לשמוע עוד?

השאירו לנו פרטים ונחזור אליכם 1-700-502-999

או חייגו אלינו לטלפון : 1-700-502-999

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר

הצג מפה

הצטרפו למועדון החברים שלנו

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר