סדנאות קולינריות

בצק בטאבון - בשרי

אפיית לחמים שטוחים אופיינית לאיזורינו והשימוש האופייני בתנור אבן הוא מנדבכי המטבח המקומי. בסדנה נלמד טכניקות הכנה של לחמים שטוחים מבצקים שונים וכיצד מכינים, מתפיחים ואופים סוגים שונים של לחמים מקומיים. נשלב באפייה מבחר בשרים וירקות המשתלבים היטב בלחמים.

  • נושאי הסדנה
  • השף

לחמעג'ון טורקי קלאסי, הנאפה ישירות על אבן הטאבון

 

לחם אוזבקי המשמש כמצע לעוף עם שום, עשבי תבלין וסומק

 

פוקצ'ה במילוי ירקות שורש, עגבניות, בצלים שרופים ונתח שפונדרה בקר

 

לקינוח: טארט טאטן מפירות העונה בטאבון

סער מור - קונדיטור ואופה לחמים. בעבר הבעלים והאופה של "השאור של סער". מלמד סדנאות לחם, מומחה לקמחי מורשת והנגשת אפיית לחמים בריאים לאופה הביתי.

רוצים לשמוע עוד? השאירו לנו פרטים ונחזור אליכם

או חייגו אלינו לטלפון : 1-700-502-999

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר

סדנאות נוספות שיעניינו אותך

הצג מפה