סדנאות קולינריות

קינוחי מישלן - מהדרין

השף קונדיטורית אפרת ליבפרוינד מציגה סדנת קינוחים חדשה בהשראת השפים הגדולים בעולם. בסדנה 2 מפגשים, בהם אפרת תדגים כיצד להכין קינוחי צלחת מורכבים ומרהיבים, כמו במסעדות המעוטרות בכוכבי מישלן. נעבוד עם חומרי הגלם הטובים ביותר, ונלמד טכניקות חדשות לעבודה מתקדמת. בואו ללמוד כיצד ניתן ליצור את המיטב מקינוחים בכשרות מהדרין כפי שמעולם לא ראיתן... 

 

  • הקינוחים בסדנה
  • על השפית

שוקולד - קלאסיקה עם טוויסט
ברולה שוקולד אפוי, נמלקה שוקולד קפה, פלורנטינת שוקולד, קישוט פטיפון, קראמבל אדמה

 

טרופי - שילוב מרתק בין טעמים למרקמים
קרמו מנגו שמנת, קונפי מנגו פסיפלורה, ג'לי אננס, קוביות חמאה, ספונג' הדרים, סלילי שוקולד לבן

 

המלכותי 
אבני מרנג, קרם מסקרפונה ליים, עוגת גבינה אישית, ג'לי ערק, קרם וניל, פרחי שוקולד

מלכת הקונדיטוריה של העולם החרדי״. ליבפרוינד היא עורכת המגזין המוערך ״בופה״, כותבת טורים לעיתונים חרדים בארץ ובחו"ל, מנהלת עסק מצליח למתוקים, מוציאה ספרי בישול רבי מכר, מעבירה סדנאות בישול וקונדיטוריה בישראל ובארה"ב ויחד עם כל אלה, מגדלת 7 ילדים כאם מסורה.

 

היא נולדה למשפחה חרדית בתל אביב. במהלך שהות עם בעלה בארה"ב נרשמה לקורס קונדיטוריה ב-CIA (המוסד ללימודי קולינריה של ארה"ב). עם שובה לארץ החלה ליישם את מה שלמדה ומאז הכול היסטוריה. לפני 19 שנים פתחה את עסק הקונדיטוריה שלה תחת שמה ובו היא מייצרת פטיפורים, עוגות, קינוחים ומתאבנים לאירועים.

 

בד בבד המשיכה ללמוד וגם היום היא מרבה בנסיעות להשתלמויות רבות בעולם. לפני שבע שנים הוציאה את ספרה הראשון, 'אפרת מגישה'. הספר, הפך לרב מכר - בארץ ובארה״ב. אחריו פרסמה שלושה ספרים נוספים: 'אפרת מגישה בבית' 'אפרת מגישה פסח', ו'אפרת מארחת שפים'.

 

לפני שלוש שנים ייסדה את מגזין 'בופה' ביחד עם עפרה שמעוני. במהלך השנים הפכה ליבפרוינד לסלבריטי של ממש בעולם החרדי. הקינוחים של ליבפרוניד הם כשרים למהדרין בגרסאות חלביות ופרווה, אך האסתטיקה והחדשנות זהים לאלה של הקונדיטורים שנחשבים בפסגת התחום בישראל. 

רוצים לשמוע עוד? השאירו לנו פרטים ונחזור אליכם

או חייגו אלינו לטלפון : 1-700-502-999

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר

סדנאות נוספות שיעניינו אותך

הצג מפה