סדנאות קולינריות

קינוחים לראש השנה עם אורגד

קינוחים ופרלינים מיוחדים לראש השנה עם אורגד רואש

  • על הסדנה
  • על השף קונדיטור

בסדנה נלמד להכין מבחר קינוחים:

 

פרלין שוקולד ותבלינים-הדגמה

עוגת דבש עם גאנש תבלינים מוקצף

פיננסייר אגוזים ודבש עם קונפיטורת תפוחים ומוס שוקולד דבש

תפוחים ומייפל , קרם שקדים פקאן, ג'לו מייפל וסלעי מרנג

 

הסדנה משלבת hands on  והדגמה

למד בבית הספר Lenotre בצרפת, והתמחה אצל השוקלטיירים כריסטוף רודון וטרי אטלן. בנוסף, התמחה אצל השף-קונדיטורים ג'רארד טורא וג'יל מיסונב. אורגד עבד כשף-קונדיטור של מלון רויאל ביץ׳, כשוקלטייר של מלון המלך דוד בירושלים וכקונדיטור ראשי של מסעדת השף לה רג׳אנס. החל משנת 2012 אורגד הוא חלק מהצוות ההדרכה המוביל של מגמת הקונדיטוריה במרכז הקולינרי דן גורמה. לאחרונה יצר את התפריט ולימד את צוות הקונדיטוריה של מלון The Den בבנגלאור, הודו.

רוצים לשמוע עוד?

השאירו לנו פרטים ונחזור אליכם 1-700-502-999

או חייגו אלינו לטלפון : 1-700-502-999

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר

הצג מפה

הצטרפו למועדון החברים שלנו

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר