סדנאות קולינריות

בישול חורפי

בסדנה נלמד מאכלי הקדירה ומרקים מהבילים של ימי החורף, נכיר את עקרונות ההכנה של מאכלים אלו, את חומרי הגלם והטיפול בהם

  • על הקורס

מפגש ראשון:

נזידים

מרק עדשים ובשר לימון פרסי ועשבי תיבול

מרק עוף ותירס מתוק ונטיפי ביצים

נזיד קציצות מתובלות עם חומוס פלפל מתוק מיובש ופפריקה מעושנת

קרוטונים, ברוסקטות ושאר תוספות לנזידים

 

מפגש שני:

תבשילים

גולש הונגרי עם בצקניות

תבשיל עוף בטטה וערמונים

מקלובה צמחונית

תבשיל ירקות כתומים

רוצים לשמוע עוד?

השאירו לנו פרטים ונחזור אליכם 1-700-502-999

או חייגו אלינו לטלפון : 1-700-502-999

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר

הצג מפה

הצטרפו למועדון החברים שלנו

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר