סדנאות קולינריות

קורס לחם מקצועי

קורס מקצועי מתקדם לאפיית לחמי ארטיזן. האפייה הארטיזנלית הינה התחום "החם" בעולם האפיה כיום. לחמי הארטיזן הנם חלק מהתפריטים של מסעדות מכוכבות לצד בתי קפה נחשבים ומאפיות בוטיק. הקורס מיועד למי שרוצה להתמקצע בהכנת ואפיית לחמים  מבוססי שמרים, שאור ומחמצת בשיטות הכנה מסורתיות.
בוגרי הקורס ילמדו את כל השלבים החל מאפייה בייתית ארטיזנלית, דרך שיטות העבודה במאפיית בוטיק ועד לעבודה במאפיית ארטיזנל מקצועית.

 

  • תכני הקורס:
  • אודות סער מור

משך הקורס: 3 שבועות.  ימי א' +ב' (מפגש 1 בשבוע של ה9/06), כל מפגש בן 5 שעות.

  

מפגש ראשון -תיאוריה ומעשי -  הבסיס של אפיית לחמים, הכנת לחם שמרים מהיר, לישה ידנית ולימוד עיצובים בסיסים.

מפגש שני - עיצובים בסיסים בלחם, טכניקה ואימון חלות, לחמניות.

מפגש שלישי ורביעי - לחמי מחמצת, לחמי שיפון, שאור (ביגה ופוליש), בצקים לבנים ובצקים מלאים - עיצוב והתפחה.

מפגש חמישי- בגטים אפייה ישירה, פוקצ'ות, פיצות, צ'אבטות.

קונדיטור ואופה לחמים מקצועי מזה 12 שנים, מומחה לפיתוח מתכונים ושיטות אפייה, למד והתמחה במוסדות קולינריים בארץ ובחו"ל, עבד במלון דיויד אינטרקונטיננטל כקונדיטור, Max Brenner במחלקת לחמים, בעבר הבעלים והאופה של "השאור של סער". מלמד סדנאות לחם, מומחה לקמחי מורשת והנגשת אפיית לחמים בריאים, עוסק בייעוץ והקמת מאפיות, לאחרונה עסק בהקמת מאפייה חברתית שיקומית.

רוצים לשמוע עוד?

השאירו לנו פרטים ונחזור אליכם 1-700-502-999

או חייגו אלינו לטלפון : 1-700-502-999

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר

הצג מפה

הצטרפו למועדון החברים שלנו

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר