סדנאות קולינריות

שוקולטייר - קורס שוקולד מקצועי

שוקולטייר - קורס שוקולד למתקדמים.

5 מפגשים שכולם שוקולד valrhona. נלמד את הצד העיוני דרך הדגמות ויישום של טכניקות עבודה עם שוקולד, טימפרור איטלקי וצרפתי, התאמת זני וסוגי השוקולד השונים למוצרים המוגמרים. ונתעדכן בעולם השוקולד הדינמי הגלובלי.  

 

 

  • אודות הקורס
  • אודות אורגד רואש

זמן ההכשרה:  5 מפגשים

 

 

מבוא לעולם השוקולד

הסבר אודות עץ הקקאו וארבעת הפולים העיקריים שמהם מייצרים שוקולד, היכן הם גדלים ומהן התנאים האופטימליים לגדילתם, מהו החוק הבינלאומי בהגדרותיו לגבי שוקולד? איך מייצרים שוקולד, מהו תהליך refining, מהו תהליך Conching ומה הוא טמפר? טעימות שוקולד והבנת הרכב פול הקקאו ,הדגמה של פרלין עם ריסוס חמאת קקאו.

 

טימפרור

טימפור שוקולד וחמאת קקאו הבנת סוגי הטימפרור ועבודה עם מכונת טמפרינג ,הכנת פרלינים ביציקה (שיטה הבלגית) -

פרלין גיאנדוג'ה, פרלין שוקולד חלב וחמאה מלוחה, פטל וקונפיטורת פטל ביתית.

 

Dipping – the French style

עבודה בשיטה הצרפתית (טבילה) - פרלין פרלינה כוסברה, טרוף שוקולד חלב קלבדוס, מונדיאון ביסקילה קפה, גריוטין.

 

ממתקים וקונפיסרי

מרשמלו פרלינה, דרג'ה מקדמיה קרמליה, טופי בלאק דוויל, נוגט שוקולד לבן, נוגט שוקולד 100, מרמלדה.

 

חטיפים ובארים

טורון שוקולד, שוקולד חלב ושקדים ברום, באר קרמל פסיפלורה, באר פיסטוק פטל.

למד בבית הספר Lenotre בצרפת, והתמחה אצל השוקלטיירים כריסטוף רודון וטרי אטלן. בנוסף, התמחה אצל השף-קונדיטורים ג'רארד טורא וג'יל מיסונב. אורגד עבד כשף-קונדיטור של מלון רויאל ביץ׳, כשוקלטייר של מלון המלך דוד בירושלים וכקונדיטור ראשי של מסעדת השף לה רג׳אנס. החל משנת 2012 אורגד הוא חלק מהצוות ההדרכה המוביל של מגמת הקונדיטוריה במרכז הקולינרי דן גורמה. לאחרונה יצר את התפריט ולימד את צוות הקונדיטוריה של מלון The Den בבנגלאור, הודו.

רוצים לשמוע עוד?

השאירו לנו פרטים ונחזור אליכם 1-700-502-999

או חייגו אלינו לטלפון : 1-700-502-999

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר

הצג מפה

הצטרפו למועדון החברים שלנו

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר