סדנאות קולינריות

תפריט איטלקי עם טל כהן - סילו

טל כהן, השף ממסעדת סילו מגיע לחלוק עם התלמידים את המנות המובחרות מהמטבח האיטלקי - מראשונה ועד קינוח

  • אודות הסדנה
  • אודות השף טל כהן

נלמד להכין את המנות הטובות והטעימות ביותר מהשף:

פסטה פרפרדלה

רביולי במילוי גבינות ונוצ'לה

ניוקי ריקוטה

סלט קפרזה - כדורי בוראטה, עגבניות תמר, ארטישוקים אלה רומנה מאיטליה, בלסמי שנצמצם יחדיו, שמן זית ועלעלי מייקרו בזיל 

רטבים: 

קרם שמנת כמהין ופטריות יער

רוטב פוטנסקה  - רוטב בתי המרזח של איטליה משאריות דגים עגבניות, גמבות ועוד ירקות

רוטב פלורניטנה רוטב הבנוי עלי תרד ושמנת מתוקה, רוטב ירוק ועשיר בטעמים

קרם פולנטה מתירס טרי

 

ולקינוח - טירמיסו מתקתק

טל כהן - בוגר IPB lyon France 🇫🇷.
ביצע סטאז' אצל גדולי השפים - גיא לה סוזזה, פסקל מולינז, ג׳ק למלאאוז.
מתעסק בעולם הבישול כבר 20 שנים, יועץ לחברות גדולות במשק, יועץ לבתי קפה ומסעדות, שף ובעלים של מסעדת סילו בפארק פרס חולון,בעל פינה קבועה ברשת 13 בתוכנית פותחים יום

רוצים לשמוע עוד?

השאירו לנו פרטים ונחזור אליכם 1-700-502-999

או חייגו אלינו לטלפון : 1-700-502-999

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר

הצג מפה

הצטרפו למועדון החברים שלנו

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר