סדנאות קולינריות

השף הצעיר פסח - מסביב לעולם ב-5 ימים

השף הצעיר חוזר ל-5 ימים מסביב לעולם עם תכנים חדשים, שימוש במתקני בישול outdoor הכוללים טאבון, גריל, מעשנת ועוד. הסדנה תתקיים מ א'-ה' 8:30-13:30 כולל ארוחת בוקר וצהריים בכל יום.

  • אודות הקורס

 

איטליה - בכיתת ה- outdoor

היישר מרחובות נאפולי ורומא  - פיצות ופוקאצות ישר מתנור האבן ומבחר תוספות, סלט קפרזה וסלט פנצנלה ופסטה עם רטבים שילדים אוהבים.

בוקר בפריז

היישר מהגדה השמאלית - פרנץ' טוסט קרם פרש ופירות, קרוק מאדאם, אגס בנדיקט, קיש  גבינות, סלט עלים וגבינת בושה.

ניו יורק ניו יורק - בכיתת ה - outdoor

סודות ההמבורגר המושלם, מהלחמנייה דרך הקציצה ועד לתוספות, הום פרייז, נקניקיות על מקל -  מצופות בתירס פריך, סלט וולדורף אמיתי ומרשמלו "מדורה".

סיני יפני

גלגול סושי בסגנונות שונים, נודלס וירקות מוקפצים, שניצל עוף יפני ומבחר רטבים, סלטים אסייתים.

קינוחים של מסעדות 

קינוחים כמו במסעדות - סופלה שוקולד בלגי, פבלובה עם קצפת ודובדבנים, טארט תפוחים עם קרם פרש ועוד הפתעות

רוצים לשמוע עוד? השאירו לנו פרטים ונחזור אליכם

או חייגו אלינו לטלפון : 1-700-502-999

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר

סדנאות נוספות שיעניינו אותך

הצג מפה