סדנאות קולינריות
טוק טוק - מסע במטבחי אסיה
השף משה בדישי, מומחה למטבחי המזרח הרחוק ומייסד המסעדה המצליחה "מינה טומיי" יעביר ב-3 מפגשים את מיטב המנות ממטבחי יפן, בנקוק וויטנאם. המפגשים משלבים הדגמה ועבודת hands on.
- אודות הסדנה
- אודות השף משה בדישי
SUSHI CLASS
איך מבשלים אורז סושי ?
כיצד מפלטים דגים ומה ההבדל בין ניגירי לסשימי ?
נכין -
מגוון של רולים וסשימי
ניגירי ריס קייק ואיולי מיסו
טאטאקי טונה ברוטב מצואיסה וסלט אצות חריף ועוד ...
STREET FOOD בנגקוק
היישר מדוכני המזון ברחובות בנקוק , מנות קארי פאף עם רוטב פלפל שחור וסלט פומלה
פאד תאי – אטריות אורז מוקפצות ברוטב תמרהינדי
סום טאם –סלט פאפאיה תאילנדי
טום יאם –מרק תאילנדי חמוץ חריף ועוד ...
GOOD MORNUNG ויטנאם
חומרי הגלם , עשבי התיבול הירוקים ושלל הטעמים המשכר של ויטנאם ..
באן קון-דפי אורז טריים במילוי פטריות ושאלוט
צ'ה קה –דג במרינדת כורכום ועשבי תיבול
נאמס ויאטנמי-דפי אורז קריספים במילוי עוף קצוץ
סלט בקר האנוי סטייל ועוד ...