סדנאות קולינריות

ביכורי שבועות

טארט, עוגת גבינה וקינוחים מפוארים לחג שבועות, מתכונים חדשים המשלבים טכניקות עבודה מתקדמות, חומרי גלם איכותיים ועיצובים מיוחדים של השפית אפרת ליבפרוינד

  • אודות הסדנה
  • אודות השפית

טארט גבינה מודרני-

פריך אגוזי מלך,קרם ברולה מודרני,מוס מסקרפונה קרמל,קישוט שוקולד זהב.

 עוגת גבינה מהאגדות-

פת סוכרה ספירלה,קרם מוסלין גבינה נימוח,קרם ליים חמאתי,ציפוי שוקולד לבן.

 'סנט הונורה' מודרני-

בצק רבוך מודרני,קרם פרלינה נוזלי,קרם ריקוטה וגרגירי וניל,קראסט לבן,קישוט שוקולד לבן

 קינוח שלג-

מוס קוקוס וגבינה,אינסרט מנגו,קישוט שלג,מרנג,וריבועי שוקולד לבן וכסף.

מלכת הקונדיטוריה של העולם החרדי״. כותבת טורים לעיתונים חרדים בארץ ובחו"ל, מנהלת עסק מצליח למתוקים, מוציאה ספרי בישול רבי מכר, מעבירה סדנאות בישול וקונדיטוריה בישראל ובארה"ב ויחד עם כל אלה, מגדלת 7 ילדים כאם מסורה.

 

היא נולדה למשפחה חרדית בתל אביב. במהלך שהות עם בעלה בארה"ב נרשמה לקורס קונדיטוריה ב-CIA (המוסד ללימודי קולינריה של ארה"ב). עם שובה לארץ החלה ליישם את מה שלמדה ומאז הכול היסטוריה. לפני 19 שנים פתחה את עסק הקונדיטוריה שלה תחת שמה ובו היא מייצרת פטיפורים, עוגות, קינוחים ומתאבנים לאירועים.

 

בד בבד המשיכה ללמוד וגם היום היא מרבה בנסיעות להשתלמויות רבות בעולם. לפני שבע שנים הוציאה את ספרה הראשון, 'אפרת מגישה'. הספר, הפך לרב מכר - בארץ ובארה״ב. אחריו פרסמה שלושה ספרים נוספים: 'אפרת מגישה בבית' 'אפרת מגישה פסח', ו'אפרת מארחת שפים'.

 

לפני שלוש שנים ייסדה את מגזין 'בופה' ביחד עם עפרה שמעוני. במהלך השנים הפכה ליבפרוינד לסלבריטי של ממש בעולם החרדי. הקינוחים של ליבפרוניד הם כשרים למהדרין בגרסאות חלביות ופרווה, אך האסתטיקה והחדשנות זהים לאלה של הקונדיטורים שנחשבים בפסגת התחום בישראל. 

רוצים לשמוע עוד? השאירו לנו פרטים ונחזור אליכם

או חייגו אלינו לטלפון : 1-700-502-999

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר

סדנאות נוספות שיעניינו אותך

הצג מפה