סדנאות קולינריות

Guillaume Schopphoven שמרים ולחמים מפריז

המאסטר בייקר השף Guillaume Schopphoven מגיע ישירות מפריז כדי להדגים טכניקות חדשות וקיפולים ייחודיים לבצקי שמרים ולחמים

  • אודות הסדנה והשף

גיום שופובן, פיינליסט MOF,  הוא מאסטר בייקר ב- Boulangerie &Viennoiserie (מאפי שמרים ולחמים)

השף מדגים בכל העולם את הטכניקות העבודה המתקדמות ביותר היישר מפריז - לראשונה בישראל מגיע לאורט דן גורמה.

 

בסדנת ההדגמה, גיום יחלוק את הידע הרחב שלו בקיפולים חדשים לקראוסונים, בצק בריוש, בצק שמרים כרוך ועוד רעיונות חדשים לעבודה עם בצקי שמרים ולחמים. 

 

הסדנה בסבסוד חלקי מחברת Demarle.

 

 

 

צילום: Anne L

רוצים לשמוע עוד?

השאירו לנו פרטים ונחזור אליכם 1-700-502-999

או חייגו אלינו לטלפון : 1-700-502-999

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר

הצג מפה

הצטרפו למועדון החברים שלנו

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר