סדנאות קולינריות

2019 השף הצעיר - 5 ימים מסביב לעולם

מסע קולנרי מרתק בו ילדכם ילמדו להכין את המנות המובילות ממטבחי העולם החל מאפיית בצקים מאיטליה ונאפולי בטאבון, דרך הכנת המבוגרים ונקנקיות בגריל פחמים סטייל ניו יורק ועד גלגול סושי, אוכל שוק ישראלי ולקינוח מנות נבחרות מפריז.

ימים א'-ה' 8:30-13:30, ארוחת בוקר וצהריים בכל יום!

לנרשמים לשבוע 1: 1,650 ש"ח 

לנרשמים לשבועיים: 2,850 ש"ח במקום 3,300 ש"ח 

גילאים 9-13

  • אודות הסדנה
  • אודות השפית טלי כהן

 

בין נאפולי ורומא

 

פיצה אלטוליו כמו ברומא

פיצה נאפוליטנית אמיתית

פוקצ'ה קפרזה – מוצרלה עגבניות ובזיל

סלט פנצנלה רענן

פסטה טרייה ברוטב עגבניות  

פיצה נוטלה

 

פריז          

מרק בצל וקרוטוני בגט

קורדון בלו במילוי חזה אווז מעושן

קרוקט תפוחי אדמה

סלט ירוק עם וינגרט צרפתי ופקאן

  

ניו יורק  - ניו יורק

 המבורגר מושחת עם מלא תוספות

הום פרייס

נקניקיות על מקל שעושים לבד   

מאפה תירס חמים

עוגיות מפלצת

 

סיני - יפני

סושי  בכל מיני צורות גלגול

מוקפצים בווק אמיתי  כמו במזרח רחוק

חמוצים תאיילנדיים חמוצים – מתוקים

שניצל יפני קריספי

רוטב טריאקי בייתי

 

אוכל -שוק

חומוס  יפואי  עסלי

פלאפל מתפצפץ

עראייס  כמו בנצרת

אחלה שווארמה   שאפשר לעשות בבית

אורז ועדשים   

סלט פטוש ממה שהשוק מציע

טאבולה  עשבים

מלבי עם רוטב אדום בוטנים וקוקוס

שפית בעלת ניסיון של 30 שנה, מורה בכירה בקורסים המקצועיים באורט דן גורמה, עבדה שנים כשפית מובילה בקייטרינג "תילתן" ו"פלפל", למדה והתממחתה עם השנים בבתי ספר לבישול כגון "fine cook" וכיום בעלים ושף קייטרינג "צ'ילי".

רוצים לשמוע עוד?

השאירו לנו פרטים ונחזור אליכם 1-700-502-999

או חייגו אלינו לטלפון : 1-700-502-999

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר

הצג מפה

הצטרפו למועדון החברים שלנו

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר