סדנאות קולינריות

2019 השף הצעיר פטיסרי חלומי

פטיסרי צרפתי קלאסי - 5 ימים בהם ילדכם ילמדו את סודות הקונדיטוריה הצרפתית: כל מה שניתן להכין מבצק פריך - טארט שוקולד, פאי גבינות צאן ועוגיות מתוכחמות, לאחר מכן עוגות שמרים קלאסיות ועדכניות, אפיית לחמים, בייגלה ולחמניות, לא נשכח את הפחזניות והאקלרים המעוצבים מהבוטקים הצרפתיים וכמובן סיום מנצח עם קינוחי מסעדות מובחרים.

ימים א'-ה' 8:30-13:30, ארוחת בוקר וצהריים בכל יום!

לנרשמים לשבוע 1: 1,650 ש"ח 

לנרשמים לשבועיים: 2,850 ש"ח במקום 3,300 ש"ח 

גילאים 9-13

  • אודות הסדנה
  • צווות הקונדיטורים

טארט, פאי ועוגיות מתוכמות

עוגיות חמאה פריכות  

עוגיות דומינו  - שחור לבן

גלילות פריכות בריאות מאוד במילוי תמרים ואגוזים

טארט שוקולד בלגי מושחת  

פאי גבינות צאן ועשבי תיבול 

 

שמרים  מפתים

שושני נוטלה  שקורעים ביד

קרנץ' חלבה ופיצפוצים  

בריוש חמאתי במילוי קרם וניל  

מאפה שמרים וגבינה של סבתא

 

לחם וחברים  

פוקאצ'ה רומאית ומעל ירקות  אנטי פסטי

פיצה כמו ברומא

לחם זיתים ירוקים

לחמניות שוקולד מושחתות

בייגלה שומשום ירושלמי כמו בשוק

 

פחזניות או לא להיות  

אקלרים במילוי מוקה

פחזניות מקורמלות זהובות  

"סנט הונורה " כמו בפריז

קורקמבוש – מגדל פחזניות וקרמל חגיגי

"פריס ברסט" וקצפת -עננים

 

קינוחים של  מסעדות

פונדט שוקולד עם לב טראפל קרמל מלוח

פבלובה וקרם מסקרפונה פירות יער

טארט טאטן ישר מנורמנדי  

שחיתות -  שכבות שוקולד  , טראפלס  , בראוני , שקולד לבן ועוד הרבה דברים טובים 

"קרם ברולה " מתפצפץ

 

צוות הקונדיטורים באורט דן גורמה בנוי מטובי המורים בארץ המכשירים בכל שנה מאות תלמידים, כל קונדיטור מעביר נושאי לימוד בו הוא מתמחה, בין צוות המורים:

אורגד רואש

למד בבית הספר Lenotre בצרפת, והתמחה אצל השוקלטיירים כריסטוף רודון וטרי אטלן. בנוסף, התמחה אצל השף-קונדיטורים ג'רארד טורא וג'יל מיסונב. אורגד עבד כשף-קונדיטור של מלון רויאל ביץ׳, כשוקלטייר של מלון המלך דוד בירושלים וכקונדיטור ראשי של מסעדת השף לה רג׳אנס. החל משנת 2012 אורגד הוא חלק מהצוות ההדרכה המוביל של מגמת הקונדיטוריה במרכז הקולינרי דן גורמה. לאחרונה יצר את התפריט ולימד את צוות הקונדיטוריה של מלון The Den בבנגלאור, הודו.

חי לוי

חי לוי למד במשך שנים רבות את תחום הלחם והאפיה, בין היתר השתלם אצל השף Julien l'hermite, היה מנהל מחלקת לחם ב"לחמנינה", אופה ב"לחם של תומר", הקים את "בר-יוש", בשוק האיכרים ולאחורנה הקים את מאפיית "crudo" בבודפשט, הונגריה.

ה"אני מאמין שלי" -  לאורך כל שנותי ובתפקידים מגוונים בעולם הקולינריה, היה לי את הצורך לחלוק את הידע שלי עם אנשים שונים, לימים זה הפך להדרכה. אם חשבתי שהדרכה היא אהבה שלי, אז היא הפכה לאובססיה. וכיום הגאווה הגדולה ביותר שלי היא להוביל סטודנטים מעבר למקום שהם האמינו כי ביכולתם להגיע.

רוצים לשמוע עוד?

השאירו לנו פרטים ונחזור אליכם 1-700-502-999

או חייגו אלינו לטלפון : 1-700-502-999

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר

הצג מפה

הצטרפו למועדון החברים שלנו

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר