סדנאות קולינריות

אפייה איטלקית

סדנה חדשה בפיתוחו של האופה סער מור עם הסודות של האפייה האיטלקית - בצק לפיצות, פוקצ'ות, גרסיני ועוד

  • אודות הסדנה
  • אודות סער מור

 בסדנה נכין את הבצקים ונלמד את כל הטכניקות ללחמים ומאפים איטלקיים:

 

1. פוקצ'ת תפוחי אדמה המיועדת לאפייה במגשים, משמשת כמצע לארוחה או לכריכים.

 

2. פיצה נפוליטנית עבת שוליים - הכנת הבצק ורוטב עגבניות, מבוססת על פוליש מהיר.

 

3. צ'אבטות - בצק שתפח לילה שלם, הדגמה של עבודה עם הבצק, התפחה על בד ואפייה.

 

4. גריסיני מהיר - הכנת הבצק התפחה ואפייה- במגוון טעמים מיוחדים.

 

 

 

קונדיטור ואופה לחמים. בעבר הבעלים והאופה של "השאור של סער". מלמד סדנאות לחם, מומחה לקמחי מורשת והנגשת אפיית לחמים בריאים לאופה הביתי.

רוצים לשמוע עוד? השאירו לנו פרטים ונחזור אליכם

או חייגו אלינו לטלפון : 1-700-502-999

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר

סדנאות נוספות שיעניינו אותך

הצג מפה