סדנאות קולינריות
אפייה איטלקית
סדנה חדשה בפיתוחו של האופה סער מור עם הסודות של האפייה האיטלקית - בצק לפיצות, פוקצ'ות, גרסיני ועוד
- אודות הסדנה
- אודות סער מור
בסדנה נכין את הבצקים ונלמד את כל הטכניקות ללחמים ומאפים איטלקיים:
1. פוקצ'ת תפוחי אדמה המיועדת לאפייה במגשים, משמשת כמצע לארוחה או לכריכים.
2. פיצה נפוליטנית עבת שוליים - הכנת הבצק ורוטב עגבניות, מבוססת על פוליש מהיר.
3. צ'אבטות - בצק שתפח לילה שלם, הדגמה של עבודה עם הבצק, התפחה על בד ואפייה.
4. גריסיני מהיר - הכנת הבצק התפחה ואפייה- במגוון טעמים מיוחדים.
קונדיטור ואופה לחמים. בעבר הבעלים והאופה של "השאור של סער". מלמד סדנאות לחם, מומחה לקמחי מורשת והנגשת אפיית לחמים בריאים לאופה הביתי.
הצג מפה