סדנאות קולינריות

קינוחים לפסח

3 קינוחים מרהיבים המשלבים שוקולד, פירות וקרמים המתאימים לחג פסח

  • אודות הסדנה
  • אודות תומר כבירי
כדור שוקולד- מוס שוקולד עם קרם פירות אדומים וזיגוג שוקולד-אגוזי לוז
שטרוייזל תותים- ג’לי תות-ותפוז עם תות שדה טרי, רוטב וניל מסקרפונה וקראמבל הדרים
טריפל קקאו- שוקולד ב 3 מרקמים עם מרמלדת פטל

למד בקורדון בלו ובבית-הספר לנוטר; התמחה במסעדת LE PRE CATELAN ובמסעדת TAILLEVENT, שתיהן בעלות שלושה כוכבי מישלן. תומר השתתף בהתמחויות שונות עם כריסטוף מישאלאק, כריסטוף אדם, פיליפ ריגולו ועוד רבים (כולם בעלי תואר MOF); היה השף-קונדיטור של מסעדת “מול-ים" ומורה קונדיטוריה מזה 14 שנים.

רוצים לשמוע עוד?

השאירו לנו פרטים ונחזור אליכם 1-700-502-999

או חייגו אלינו לטלפון : 1-700-502-999

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר

הצג מפה

הצטרפו למועדון החברים שלנו

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר