סדנאות קולינריות
קינוחים לפסח
3 קינוחים מרהיבים המשלבים שוקולד, פירות וקרמים המתאימים לחג פסח
- אודות הסדנה
- אודות תומר כבירי
כדור שוקולד- מוס שוקולד עם קרם פירות אדומים וזיגוג שוקולד-אגוזי לוז
שטרוייזל תותים- ג’לי תות-ותפוז עם תות שדה טרי, רוטב וניל מסקרפונה וקראמבל הדרים
טריפל קקאו- שוקולד ב 3 מרקמים עם מרמלדת פטל
למד בקורדון בלו ובבית-הספר לנוטר; התמחה במסעדת LE PRE CATELAN ובמסעדת TAILLEVENT, שתיהן בעלות שלושה כוכבי מישלן. תומר השתתף בהתמחויות שונות עם כריסטוף מישאלאק, כריסטוף אדם, פיליפ ריגולו ועוד רבים (כולם בעלי תואר MOF); היה השף-קונדיטור של מסעדת “מול-ים" ומורה קונדיטוריה מזה 14 שנים.
הצג מפה