סדנאות קולינריות

2020 השף הצעיר פטיסרי מהחלומות

פטיסרי צרפתי קלאסי - 5 ימים בהם ילדכם ילמדו את סודות הקונדיטוריה הצרפתית: כל מה שניתן להכין מבצק פריך - טארט שוקולד, פאי גבינות צאן ועוגיות מתוכחמות, לאחר מכן עוגות שמרים קלאסיות ועדכניות, אפיית לחמים, בייגלה ולחמניות, לא נשכח את הפחזניות והאקלרים המעוצבים מהבוטקים הצרפתיים וכמובן סיום מנצח עם קינוחי מסעדות מובחרים.

הקורסים נערכים במתכונת Hands -ON עם חומרי גלם האיכותיים ביותר, כיתות מאובזרות בציוד המתקדם והמקצועי של דן גורמה.

הסדנאות מתקיימות בהתאם לתו הסגול וההנחיות של משרד הבריאות.

ימים א'-ה' 8:30-14:00, מאפה ושוקו בבוקר וארוחת צהריים קלה בכל יום!

לנרשמים לשבוע 1: 1,650 ש"ח 

לנרשמים לשבועיים: 2,850 ש"ח במקום 3,300 ש"ח 

גילאים: 9 ומעלה

  • אודות הסדנה
  • צווות הקונדיטורים

פריכים

עוגיות שוקולד צ'יפס צבעוני

עוגיות דיאמונד חמאה לימונית 

טארט אגסים מפתים

קיש אנטי פסטי

 

שמרים מתוקים

בריוש שוקולד

סברינה של פעם

בבקה ריקוטה  

בריוש פירות יער

 

לחם לחם

לחמניות חלב  PULLAPART

פלוט זיתים וגבינת עמק 

פיצה אמיתית

קלצונה די מילנו

 

בצק רבוך ועוד

גוז'ייר דה בורגון

קרוקאמבוש

פרופיטרולים עם קרמו אגוזים

שוקט פריזאי

 

קינוחי מישלן

בר שוקלד ולרונה  " פררו רושר"

עוגת גבינה קרה מפורקת

פבלובה פירות יער אדומים

צוות הקונדיטורים באורט דן גורמה בנוי מטובי המורים בארץ המכשירים בכל שנה מאות תלמידים, כל קונדיטור מעביר נושאי לימוד בו הוא מתמחה, בין צוות המורים:

אורגד רואש

למד בבית הספר Lenotre בצרפת, והתמחה אצל השוקלטיירים כריסטוף רודון וטרי אטלן. בנוסף, התמחה אצל השף-קונדיטורים ג'רארד טורא וג'יל מיסונב. אורגד עבד כשף-קונדיטור של מלון רויאל ביץ׳, כשוקלטייר של מלון המלך דוד בירושלים וכקונדיטור ראשי של מסעדת השף לה רג׳אנס. החל משנת 2012 אורגד הוא חלק מהצוות ההדרכה המוביל של מגמת הקונדיטוריה במרכז הקולינרי דן גורמה. לאחרונה יצר את התפריט ולימד את צוות הקונדיטוריה של מלון The Den בבנגלאור, הודו.

חי לוי

חי לוי למד במשך שנים רבות את תחום הלחם והאפיה, בין היתר השתלם אצל השף Julien l'hermite, היה מנהל מחלקת לחם ב"לחמנינה", אופה ב"לחם של תומר", הקים את "בר-יוש", בשוק האיכרים ולאחורנה הקים את מאפיית "crudo" בבודפשט, הונגריה.

ה"אני מאמין שלי" -  לאורך כל שנותי ובתפקידים מגוונים בעולם הקולינריה, היה לי את הצורך לחלוק את הידע שלי עם אנשים שונים, לימים זה הפך להדרכה. אם חשבתי שהדרכה היא אהבה שלי, אז היא הפכה לאובססיה. וכיום הגאווה הגדולה ביותר שלי היא להוביל סטודנטים מעבר למקום שהם האמינו כי ביכולתם להגיע.

רוצים לשמוע עוד?

השאירו לנו פרטים ונחזור אליכם 1-700-502-999

או חייגו אלינו לטלפון : 1-700-502-999

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר

הצג מפה

הצטרפו למועדון החברים שלנו

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר