סדנאות קולינריות
שף צעיר גורמה - חול המועד סוכות 2020
השף הצעיר גורמה - סדנת בישול וקונדיטוריה מרתקת הכוללת "ביקור" קולינרי בארצות השונות, שימוש במתקני בישול Outdoor - עישון בשרים במעשנה, בשר מתובל בגריל, קונדיטוריה צרפתית איכותית, אמנות הממתקים (קונפיסרי) ועוד.
הקורסים נערכים במתכונת Hands -ON עם חומרי גלם האיכותיים ביותר, כיתות מאובזרות בציוד המתקדם והמקצועי של דן גורמה.
הסדנאות מתקיימות בהתאם לתו הסגול וההנחיות של משרד הבריאות.
ימים א'-ה' 8:30-14:00, מאפה ושוקו בבוקר וארוחת צהריים הכוללת את כל המנות שבישלו בכל יום!
לנרשמים לשבוע : 1,650 ש"ח
גילאים: 9-14
- אודות הסדנה
המבורגר & סטייק למתקדמים OUTDOR
בורגר אמיתי ותוספות משגעות
סטייק אנטרקוט על הגריל
תפוחי אדמה בטאבון
פוקאצ'ה על הגריל
סלט קולסלו אמיתי
גלידה סנדיי עם הרבה שוקולד
פטיפורים
טראפלס שוקולד ולרונה מושחת
פיננסייר אגוזי פקאן וגנאש גולש ...
פאדג' טופי
שוקולד מזולף ודובדבנים מונדיאון , קריספי ופל
Little Italy
ניוקי "עננים" בפסטו בזיל
style פיצה "שיקגו "
טורטליני במילוי פטריות יער
פנצנלה
טירמיסו
ממתקים
חטיף טורון שוקולד ספרדי
ענני מרשמלו
באונטי קוקוס שוקולד כמו החטיף
מרנגים מזולפים בטעמים
באאוט דור Smokey
אסאדו במעשנה
עופות שלמים מעושנים במשרה
צ'ילי – קון קרנה
תירס בטעמים
צ'ורוס