סדנאות קולינריות

אמנות הפטיסרי חדש!

8 מפגשים של לימוד מעשי ליסודות הפטיסרי הצרפתי, בשילוב טכניקות עבודה מתקדמות, בהדרכת נבחרת השף-קונדיטורים המובילה בישראל • מסלול לימודים מגוון כולל קונדיטוריה, אפייה וקינוחים עם עמדת עבודה אישית לכל משתתף/ת • 40 שעות אקדמיות

  • נושאי הלימוד
  • אודות השף קונדיטור רוני פרדי מרדכי

הקורס מתאים במיוחד לקהל חובבים ומרחיב בנושא טכניקות הכנה ושיטות עבודה מתקדמות בעולם הקונדיטוריה.

 

 

טארטים- לימון, לוז ושוקולד 100%

בצק רבוך- מסקרפונה שוקולד לבן, פארי ברס פרלינה ואגוזים מקורמלים

שמרים- קוגלהוף צימוקים ברום, קראנץ' שמרים עשיר, בריוש

לחם-לחמי מחמצת זייתי קלמטה, בגאט, צ'פאטה

שוקולד- טראפלס פקאן פרלינה, פרלין שוקולד לבן לימוני, פרלין שוקולד קרמליה

עוגות בוטיק- 100% שוקולד, פטל ושוקולד לבן

פטיפורים וקינוחים קטנים - פטל קקאו, כדור רושר

מקרונים- מקרונים בשיטה האיטלקית במילויים שונים - מסקרפונה שוקולד לבן, קפה, חמאת בוטנים ושלל טעמים

מבכירי הקונדיטורים בארץ,ניסיון של מעל ל - 35 שנה במקצוע והוראת הקונדיטוריה

למד והשתלם במוסדות הקולינריים הגבוהים בצרפת - בהם התמחויות בפטיסרי, שוקולד, ניפוח סוכר ועוד.

פיתוח מוצרי קונדיטוריה ייחודיים כגון RFM, אבקת מקרונים ועוד.

השף קונדיטור הראשון שהוזמן לשפוט באולימפיאדת השפים הבינלאומית IKA גרמניה

מייסד הקרן לעידוד הקונדיטור הצעיר

 

קונדיטור נוסף: רענן בן אברהם - רענן עבד וייעץ למסעדות וקונדיטוריות מהמובילות בישראל - בר לחם, אסף ארטיזנאל, זיסעלא, שטראוס ועוד.

התמחותו בייצור גלידה ארטיזנית, משמש כשף יועץ ופיתוח בענף הגלידה.

גלידה עבורו היא עולם עשיר המאפשר חקריה וגלוי טעמים מופלאים וחדשים.

רוצים לשמוע עוד?

השאירו לנו פרטים ונחזור אליכם 1-700-502-999

או חייגו אלינו לטלפון : 1-700-502-999

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר

הצג מפה

הצטרפו למועדון החברים שלנו

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר