סדנאות קולינריות

׳נאמן תברואה במזון׳

קורס ׳נאמן תברואה במזון׳, מעניק לך את הכלים והידע בתחום התברואה, ההיגיינה ובטיחות המזון, בכל תהליכי הרכש, האחסון, הייצור, ההכנה וההגשה.

 

הקורס מיועד לטבחים, שפים, שף-קונדיטורים, סגני שפים, קניינים, ראשי מחלקות, מנהלי מטבחים מרכזיים/מוסדיים בחברות קייטרינג, מסעדות, קיבוצים, בתי חולים, בתי אבות, משרדי ממשלה וחברות גדולות, ובכלל זה כל העסקים לייצור והגשת מזון בישראל.


בסיום הקורס יערך מבחן מסמיך מטעם משרד הבריאות. תנאי הגשה למבחן: נוכחות ב- 90% מהשעורים. בוגרי הקורס שיעמדו בהצלחה במבחן הגמר הממשלתי ויעמדו בקריטריונים יוסמכו לתפקיד "נאמן תברואה במזון".

  • אודות המרצים

ד"ר גידי צפורי – מנהל "מאה" - המכון הישראלי לאיכות ובטיחות מזון, בעברו הרופא-וטרינר הראשי של עיריית הרצליה, המנהל האקדמי של קורס סייעים וטרינריים במכללת מגיד, והמנהל האקדמי של הקורסים לפקחים וטרינריים במכללת הגליל המערבי.

 

שף שמואל מולדובן – שף ותברואן מוסמך בוגר ביה"ס לבריאות הציבור במשרד הבריאות, יועץ מומחה לבטיחות מזון, מנהל "המרכז לקולינריה ובטיחות מזון". לשעבר, מפקד ביה"ס לאומנויות הבישול בבית הספר ללוגיסטיקה של צה"ל והשף הראשי לצה"ל.

רוצים לשמוע עוד?

השאירו לנו פרטים ונחזור אליכם 1-700-502-999

או חייגו אלינו לטלפון : 1-700-502-999

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר

הצג מפה

הצטרפו למועדון החברים שלנו

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר