סדנאות קולינריות

סדנת זוגות מפנקת בשרית לוולנטיינז - שף אייל לביא

חוגגים את וולנטיין דיי בסדנת בישול זוגית בלתי נשכחת.
סדנה שתמלא את היום שלכם בטעמים, חוויות, צחוקים ואהבה, הסדנה כוללת יין

  • תכני הקורס
  • שף אייל לביא

תפריט:

 

סביצ'ה מוסר ים עם עגבניות, שומר, בצל סגול, צ'ילי וכוסברה על מצע קרם חצילים שרופים בגריל.
תמרים ממולאים בבשר טלה מתובל עם צנוברים ובהרט, על סלט עלים ירוקים ורוטב וינגרט סלק
מרק קרם דלעת תאילנדית בקרם קוקוס, פסטו כוסברה ושמן צ'ילי. מוגש עם שיפודי סאטה עוף בצ'ילי מתוק ובוטנים מתובלים
"סלטימבוקה" של פילה עגל במילוי קוביות אווז מעושן, משמש מיובש ופסטו בזיל ואגוזים. מוגש על פירה שורשים ורוטב יין אדום.
"מילפי" קדאיף במילוי קרם מלבי, רוטב טנזיה פירות יבשים ופיסטוק חלבי

 

המחיר הינו לזוג

ישנה הטבה למילואמניקים שניתנת למימוש בסדנה זו

ניתן לממש את ההטבה למי ששירתו החל מה - 7/10/23 מעל 30 יום.

 

מבכירי השפים הישראליים הפועלים כיום. מהאוטוריטות המקומיות של המטבח המקומי תוך התמקדות  בדגים ופירות ים. שף ובעלים של  מסעדת "פסטיס"  ו- "רוקח 73" בתל אביב.

בעברו עבד במסעדות  "לה קאייה דו פאליי רויאל " ו-  "See Grill" בבריסל-  שתיהן בעלות שני  כוכבי מישלן. "באקאנאל" של השף כריסטוף דופו, בעיר ואנס שבפרובאנס.

לביא הוא גם המייסד והמנהל של פרויקט "מבשלים הזדמנויות", פרויקט העצמה והכשרה של נוער בסיכון. לביא מבשל ויוצר מתוך אהבה ותשוקה עמוקה. רואה במקצועו שליחות וציונות בבניית מטבח ישראלי חדש.

רוצים לשמוע עוד?

השאירו לנו פרטים ונחזור אליכם 1-700-502-999

או חייגו אלינו לטלפון : 1-700-502-999

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר

סדנאות נוספות שיעניינו אותך

הצג מפה

הצטרפו למועדון החברים שלנו

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר