סדנאות קולינריות

שמרים עשירים

מפגש שכולו שמרים עשירים - בריוש עם שמן זית, עם שוקולד ועם שלל תוספות. עבודה מעשית להכנת מאפים מבצק שמרים לרבות הכנת הבצק, עיצובים שונים לשמרים ועוד.

  • אודות הסדנה
  • אודות סער מור
בריוש שמן זית - בריוש המוכן מבצק המוטמע בו שמן זית, בפיתוח ייחודי של סער מור, נלמד את הכנת בצק, התפחה, עיצוב כמאפה אישי או כחלת בריוש.
בריוש שוקולד - בריוש חלבי על בסיס חמאה, כמאפה אישי או בתבניות מאפין עם תוספות מתוקות. 
בצק שמרים עשיר -  לעוגות קראנץ וכמאפה שמרים במלית מלוחה, במפגש יודגמו מספר עיצובים אפשריים.
 

קונדיטור ואופה לחמים. בעבר הבעלים והאופה של "השאור של סער". מלמד סדנאות לחם, מומחה לקמחי מורשת והנגשת אפיית לחמים בריאים לאופה הביתי.

רוצים לשמוע עוד?

השאירו לנו פרטים ונחזור אליכם 1-700-502-999

או חייגו אלינו לטלפון : 1-700-502-999

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר

הצג מפה

הצטרפו למועדון החברים שלנו

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר