סדנאות קולינריות
שמרים עשירים
מפגש שכולו שמרים עשירים - בריוש עם שמן זית, עם שוקולד ועם שלל תוספות. עבודה מעשית להכנת מאפים מבצק שמרים לרבות הכנת הבצק, עיצובים שונים לשמרים ועוד.
- אודות הסדנה
- אודות סער מור
בריוש שמן זית - בריוש המוכן מבצק המוטמע בו שמן זית, בפיתוח ייחודי של סער מור, נלמד את הכנת בצק, התפחה, עיצוב כמאפה אישי או כחלת בריוש.
בריוש שוקולד - בריוש חלבי על בסיס חמאה, כמאפה אישי או בתבניות מאפין עם תוספות מתוקות.
בצק שמרים עשיר - לעוגות קראנץ וכמאפה שמרים במלית מלוחה, במפגש יודגמו מספר עיצובים אפשריים.
קונדיטור ואופה לחמים. בעבר הבעלים והאופה של "השאור של סער". מלמד סדנאות לחם, מומחה לקמחי מורשת והנגשת אפיית לחמים בריאים לאופה הביתי.
סדנאות נוספות שיעניינו אותך
12/07/2022
לבשל כמו מאסטר - בישול מהדרין גברים/שף חיים בורנשטיין
סודות השפים בבישול - טכניקות מתקדמות והכרת חומרי גלם לבישול מנות גורמה
15/07/2022
עוגות בוטיק/חי לוי
סדנה בת 2 מפגשים להתמחות בעוגות בוטיק מ-א' ועד ת'
28/10/2022
פיצה - השתלמות מקצועית מנאפולי/אייל פינקלשטיין
סודות הפיצה מנאפולי ורומא ב-2 מפגשים
הצג מפה