שוקולד  – Creation of Chocolate
עם השוקולטייר אורגד רואש

שוקולד וקונפיסרי – Creation of Chocolate

3 מפגשים בהם נבין איך לעבוד עם שוקולד
עם השוקולטייר אורגד רואש

רוצים דעת הכל על שוקולד? מה היתרונות של שוקולד מריר? אך שוקולד חלבי הופך לצבע חום? מה סודות השוקולד החלבי הלבן?
 
תכנית הלימודים:
     הכרת השוקולד- עקרונות עבודה עם שוקולד מריר, טמפרור ותהליך יציקת פרלינים.
     הכנת ממתקי שוקולד , הכנת גנאשים ופרלינים
     הכנת שוקולד בר וטבליות במליות שונות
    
תאריך פתיחה:

16.10.2017

ימי ב' בין השעות - 17:00-21:00

מחיר הקורס – 1200 ₪, כולל מע"מ.


לפרטים והרשמה  03-6338238
 

DGR_CDF_COURSE_BAKERY_32_358
  •  מאיה רביבו S

    שף מאיה רביבו

    בעלת תואר A.O.S באמנות הקולינריה, התמחות בקונדיטוריה, של המכון הקולינרי לאמנויות פלורידה. הייתה שף קונדיטור של מלון המלך דוד של מלון הילטון מלכת שבא ושל מסעדת רפאל...

פרטים נוספים

פתיחת הקורס מותנית במס' הנרשמים

שוקולד וקונפיסרי – Creation of Chocolate

מבנה הלימודים

3 מפגשים
16.10.2017 בין השעות 17:00-21:00

קהל יעד

חובבי שוקולד ופרלינים המעוניינים להרחיב את ידיעותיהם בתחום וללמוד כיצד להכין תוצרי שוקולד ייחודיים

תאריך

טרם נקבע תאריך פתיחה

מחיר

1200 ש"ח

צרו אתנו קשר בכל נושא